Србско „Бити или не бити“

Srbsko biti ili ne biti2Србе чак и србске вође уче да не предузимају активности које ће погоршати њихов положај у свету.

Истина закључана у Вашингтону

Busove laziОвај новинарски напис објављен је прво под насловом „Истина сахрањена у Вашингтону“, у листу  „Ревија 92“ бр. 182, 4. октобра 1996, затим под насловом „Истине и лажи закључане у Вашингтону“ у листу  „Огледало недеље“ број 54, 20. јула 2005, а занимљиво је да је објављен и на баптистичком сајту https://dobravijest.wordpress.com/, под насловом „Истине и лажи у вашингтонским ра(к)љама“, у фебруару 2014. године.

У медијском рату преплављеном морем лажи ни истине не помажу да се умањи информациони хаос. Јиржи Лец је био у праву када је тврдио да „истина увек исплива на површину – удављена“. 

Србија – Земља менталних патуљака

Srbija i patuljciСрбија у оковима подобности

Лист „Сведок“ број 617, 20. мај 2008.
сајт vidovdan.org 20. август 2008.
сајт dijaspora.wordpress.com 13. август 2012.
сајт vaseljenska.com 20. септембар 2012.

Вероватно није цела истина да сви патуљци појма немају. Али у Србији, земљи у којој све подсећа на нежељену забаву, српски народ и сви који деле његову судбину (грађани) све више личе на руљу и делују све патуљастије и старије. Будући да мамонисти владају светом, није ни чудо што се Србија стропоштава и у ратовима и после њих.

Све(т) се мења

Svet se menjaРусија увек спремна да одговори и енергетски и војнички

Лист „Сведок“ број 578, 21. август 2007.

Српске, сомалијске, авганистанске и ирачке лекције упућене непокорним народима, које су трајале од 1989. године, научили су скоро сви грађани света. У заблуди су остали, из личног интереса, само службеници „великог брата“, распоређени у марионетским режимима и невладиним организацијама.

Могу ли да опстану Сједињене Државе?

Pad SADАмерика се окреће микрочипованој контроли кретања људи и њиховог ума

Лист “Сведок” број 599, 15. јануар 2008. Дакле, ово сам написао пре девет година:

http://www.vaseljenska.com/misljenja/mogu-li-da-opstanu-sjedinjene-drzave/

Фантомске Сједињене Државе имају привидно одлучујућу улогу у свету, а заправо су инструмент „великог брата” на исти начин као и НАТО, ОЕБС, ЦИА, НСА, ДИА, СТО, ММФ, НАСА...

Док су очи свих које угрожава политика САД и Велике Британије усмерене ка Вашингтону, „велики брат” из Лондона, Њујорка, Брисела и Стразбура успева да помоћу својих инструмената пљачка преостале ресурсе и контролише кретање људи и њиховог ума.

Треба очекивати да ће убрзо, након освешћивања руље, „владари из сенке” бити први микрочиповани.

Власт у Србији није србска

Srbomrsci iz okruzenjaМагазин „Таблоид“ и сајт „Vaseljenska.com“, 15. фебруар 2015.

Објављено је у књигама историчара, да сви Срби света сада сведоче време у којем су очевидна настојања епохалног „претовара“ кривице на српска плећа. Изједначавају се Јасеновац, Сребреница и Вуковар, чиме се кривица за геноцид товари на србске наследнике. Разочаравајуће је то, што је Влада Србије поднела противтужбу против Хрватске десет година касније (јануар 2010), а одавно је имала на располагању чињенице о хрватским концентрационим логорима смрти у Старој Градишки, Сајмишту и на многим другим местима, где је убијено на стотине хиљада Срба... Имала је све податке о противуставној сецесији Хрватске из Југославије, током које су хрватски „домобрани“ и „драговољци“ обавили злочине геноцида над Србима у хрватским градовима: Госпићу, Загребу, Задру, Сплиту, Осијеку, Вуковару... Постоје подаци и докази да је Хрватска извршила агресију на Босну и Херцеговину, да је прогнала стотине хиљада Срба из Хрватске и окупирала Републику Српску Крајину...

Има ли душу господин Робинсон?

Sudjenje SrbimaЛист „Огледало недеље“ број 69, 15. март 2006.

Пулен Александра Вучића, новинар Миломир Марић, уредник на ТВ Happy, после 18 година од почетка окупације осмелио се да позове у своју емисију у госте војнике који су бранили Србију на Кошарама 1999. године.

Оптужница подигнута против Небојше Павковића, Владимира Лазаревића, Властимира Ђорђевића и Сретена Лукића има само политичку димензију.

Званичан став администрације Србије о окупацији Србије, србским патриотама и херојима одбране још се не зна.

Пентагон планира и експлоатише несреће

Pentagon planira nesrece„Пентагон планира, производи и експлоатише несреће“

Лист „Ревија 92“ бр. 252, 11. јун 1999.

Амерички војни стручњаци покушавају да провире изван тродимензионалног простора у тражењу савршенијих облика деструкције и контроле планете.

Војни прогнозери верују да ће до правог враћања офанзиве као доминантног облика рата доћи у току четвртог циклуса ратовања одређеног револуцијом у информатици. Реч је о развојној фази рата о којој је средином 1997. године у напису „Циклуси рата“ писао амерички генерал Роберт Скеилс, главни аутор књиге „Извесна победа“ и званичног извештаја КоВ САД о рату у Персијском заливу.

 Крај људског рода у невидљивој ери

2Дискусија на Протестном скупу о теми „Микрочиповање и личне карте са микрочипом“ (Машински факултет – амфитеатар А), у Београду, 14. децембра 2006. године. Учесници су били: Владимир Божовић, др Kоста Чавошки, Милош Kнежевић, Александар Трифони, Александар Павић...

Страна 1 од 5

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 1200 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd