Има ли душу господин Робинсон?

Sudjenje SrbimaОвај новинарски напис објављен је под насловом „Има ли душу господин Робинсон?“ у листу „Огледало недеље“ број 69, 15. марта 2006.

Пулен Александра Вучића, новинар Миломир Марић, уредник на ТВ Happy, после 18 година од почетка окупације осмелио се да позове у своју емисију у госте војнике који су бранили Србију на Кошарама 1999. године.

Званичан став администрације Србије о окупацији Србије, србским патриотама и херојима одбране још се не зна. 

Пентагон планира и експлоатише несреће

 

Pentagon planira nesreceОвај стручни напис објављен је под насловом „Пентагон планира, производи и експлоатише несреће“ у листу „Ревија 92“ бр. 252, 11. јуна 1999. године.

Амерички војни стручњаци покушавају да провире изван тродимензионалног простора у тражењу савршенијих облика деструкције и контроле планете.

 Крај људског рода у невидљивој ери

2Дискусија на Протестном скупу о теми „Микрочиповање и личне карте са микрочипом“ (Машински факултет – амфитеатар А), у Београду, 14. децембра 2006. године. Учесници су били: Владимир Божовић, др Kоста Чавошки, Милош Kнежевић, Александар Трифони, Александар Павић...

Изнервирао их Уго Чавез

Kanata KanadaНаписано 20. јуна 2006. године.

Састанак тајанствене Билдерберг групе одржан је од 8. до 11. јуна 2006. године у малом месту Каната, неколико километара од Отаве, у Канади. Занимљиво је све што се тада догодило, али има и правих „бисера“. Шта је то Билдерберг? – питала је неупућена директорка Патрис Бесил новинаре. Објаснила је да они у поменутом термину имају резервацију за конференцију једне пословне групе из Торонта и једне из Монтреала. Ни власник хотела, Теренс Метјус, није могао ништа више да каже: „Да ли је то догађај који би требало да уприличим у хотелу?“

Осамнаест година окупације Србије

NATO agresija na SRJПре тачно осамнаест година, 24. марта 1999. године, почела је језуитско-вавилонска окупација Србије.

Српски народ никад у историји није био окупиранији, нити мање свестан своје неслободе. Није био никад изгубљенији, равнодушнији, безвољнији, безнаднији... У то стање успео је да га доведе систем „великог брата“, уз помоћ својих, у државне администрације уграђених, службеника и слуга, стварањем света дегенерика, заменом теза и свега значајног безначајним, „испирањем мозгова”, излуђивањем медијским манипулацијама и осталим неоружаним облицима агресије.

Прогноза времена – Како сам размишљао 1992.

Prognoza dogadjajaОвај састав забележио сам у Кабинету ССНО у Београду у два различита дана. Први део (Стратегија X) 3. јула 1991. године, а други део (остале стратегије) 10. маја 1992. године. Сада га постављам на сајт, да бих узгред размишљао о својим схватањима пре четврт века, а и да подсетим читаоце на време када смо на Балкану мислили о будућим догађајима.

Србију је окупирала језуитско-вавилонска Елита

Nikolas AdolfoИнтервју за недељник "Афера", објављен у бр. 160, 15. марта 2017, на стр. 20 и 21. Интервјуерка је Наташа Одаловић.

Будући да је редакција због обима интервјуа скратила текст, ево интегралне верзије.

Светозар Радишић, некадашњи портпарол Војске Југославије, пуковник у пензији, доктор наука из области теорије ратовања, стручњак и експерт за војне стратегије и доктрине, годинама упозорава јавност на ситуацију у којој се налази Србија и њен народ.

Стварање недодирљивог бана Туђмана

Stvaranje Franje TudjmanaХрватског врховника испилио Запад

Лист "Ревија 92" бр. 174, 14. јун 1996.

Више не постоји дилема у вези са спрегом Запада и његових емисара на балканској "тектонској пукотини". Услов за успон Фрање Туђмана, негов упис међу великане хрватске историје и стварање велике Хрватске, била је српска трагедија. Фебруарски предлог Клауса Кинкела да се распишу потернице за Ратком Младићем и Радованом Караџићем и изјава представника Стејт департмента Николаса Бернса да "Вашингтон жели да се Радован Караџић и Ратко Младић изведу пред лице правде... и да буду осуђени", многе је подсетила на август 1995. године, када је Карл Билт у два наврата рекао да је Фрањо Туђман ратни злочинац.

Немачка и следећи рат

Nemacka i sledeci ratПромоција књиге Волфганга Михала "Немачка и следећи рат", одржана је у Централном клубу ВЈ − Београд, 4. јуна 1997., у 18 сати. Присиствовао је и тадашњи амбасадор Немачке у Југославији.

Многи геополитичари сматрају да је Немачка још једном морала да прође кроз "Балкански тунел", да би можда у једном од покушаја заузела место прве силе света. Зато се не може рећи да је идеја Волфганга Михала оригинална. Оригиналност се не може тражити ни у очигледности да ће све већа политичка моћ Немачке вероватно да резултира новом војном доминацијом.

Страна 1 од 4

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 256 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd