НАПИСИ

Све текстове на сајту написао је проф. др Светозар Радишић и објавио током година у разним листовима и часописима. Многи од тих написа су садржали бројна предсказања будућих догађаја, која су се током времена показала истинитим и прецизним, базирана не на "парапсихолошким" способностима аутора (појам парапсихолошки ионако захтева опште научно редефинисање), већ на свеобухватној и објективној анализи из области геополитике, војних доктрина, оружаних и неоружаних облика ратовања, неокортикалног рата, примене магије итд.

Већина написа ни најмање није изгубила на актуелности, иако су се у међувремену сменили бројни актери на светској политичкој сцени, што показује, да се глобална дешавања одвијају по принципима и плановима скривеним од ока јавности и независно од дневнополитичких протагониста.

Када на овом сајту буде постављена већина већ објављених радова, посебно оних који су написани пре увођења Интернета у редакције, на овом месту ће се објављивати и свежи, актуелни и ангажовани написи, те мишљења, ставови и коментари у вези са ситуацијом у Србији, на Балкану, у Европи и свету, са становишта теорије ратовања, стратегије и доктрина одбране.

Читајте, коментаришите, оцењујте и делите чланке. Ваше мисли и допринос су драгоцени и захвалан сам на њима.

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 107 гостију и нема пријављених чланова

Our website is protected by DMC Firewall!