Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Малтус-Орвел-Гејтсов Ковид 19

Rat protiv nevidljivog neprijateljaНа основу Извода из књиге Магичност мисли (друго, допуњено издање)

После једногодишње владавине светом једне недовршене „струке“, по налозима компромитоване Светске здравствене организације (СЗО) и најимућнијег човека света без факултетске дипломе, Вилијема Хенрија Гејтса Трећег, посебно након бескрупулозних и незаснованих процена да ће будућност бити још опаснија и са новим, смртоноснијим вирусима, није важно да ли је пандемија Ковида 19 изазвана природним или вештачким вирусом. Лекари иначе припадају недовршеној науци, јер недовољно знају био-хемијске процесе у организму, а скоро ништа о животној енергији (кундалини), мислима, души и духу. Све подсећа на Орвелове и Малтусове прогнозе, успех „испирача мозгова“ из Института „Тависток“, план „Ноема“ и пројекат „Златна милијарда“. Неко се, наводно, узнемирио, или уплашио, податком да је за више хиљада година (до 1804. године) број становника достигао једну милијарду, а само за последњих 70 година на ту милијарду се додало више од 5,5 милијарди нових људи. Када се дода информација да је реч о загађеној и ресурсно опљачканој планети, требало би да је јасно да се не сме допустити пренасељеност. Опште ишчуђавање због нехуманости процеса у којем се убијају људи у име берићетније будућности за најимућније (на планети страха, стрепње, мржње, лажи, глуме, фолирања и неслободе) је само још један доказ непросвећености и наивности универзалног човека. Језуитско-вавилонско-хананска елита успела је да створи руљу, коју ће увести у нови, нанотехнолошки, 5Г/6Г Орвеловски робовласничко-феудални поредак. Уосталом, све је написано давно.

Такозвана пандемија изазвана вирусом по имену „Ковид 19“, почетком 2020. године, веома је занимљива у вези са поштовањем космичких, односно природних закона и утицајем енергија на људски, суштински енергијски, светлосни организам.

Чинило се да се Светска здравствена организација са својим докторима из области вирусологије, епидемиологије, имунологије и инфектологије грчевито, храбро, бескомпромисно и безобзирно борила за животе људи, тражећи у најкраћем могућем року одговарајуће лекове и вакцине. Чинили су то као да су богомдани спасиоци, самозвано, осорно, без поштовања других струка. Борба са Ковидом 19 догађа се у време када је класична медицина по рејтингу падала из године у годину и када је спала на четврто место (после Кинеске медицине, хомеопатије и лечања биљем), те када су углед лекара и стање болница били истински проблематични. Према подацима из истраживања америчког Министарства здравља, близу две трећине одраслих Американки и Американаца примењује у терапеутске сврхе, према препоруци пријатеља и сопственом нахођењу, неки од облика алтернативне медицине – од молитви и медитација, преко савета „чудотвораца“ и „исцелитеља“, до узимања уместо лека недовољно истражених „трава“. Само 12 одсто од 31.000 испитаника одлучује се да затражи помоћ лекара који поседују званичну дозволу за своју делатност. Најчешће терапије су акупунктура, хипноза, терапија мирисима, гатање, врачање, гашење угљевља, специјалне дијете и мегавитаминска терапија. Чини се да у понашању људи нема ничег чудног, будући да је др Вук Стамболић, управник Института за социјалну медицину Медицинског факултета у Београду, у вези са Законом о здравственој заштити изјавио: „Исходиште свих алтернативних метода у смислу подршке организму јесте у тројству додира, траве и речи; у званичној медицини додир је претворен у хирургију, трава у синтетичке лекове, а реч се изгубила“.[1] То што се изгубила реч учинило је да су лекари постали бездушни и пацијенте (стрпљиве) посматрају као болести, а не као личности.

Испоставило се, да иза свега што сугерише СЗО највероватније стоји „Црно племство", „Црни папа" са језуитским генералима попут Алберта Пајка,[2] Уједињене нације са Агендом 2030, те Агендом 21, Евентом 201 и, на неки начин, Немачки Бундестаг са Документом бр. 17/12051 из 2012. године,[3] поново су активирали Лондон сити, за који ради фармаколошка мамонистичка мафија. Овај планетарни колапс је суштина Трећег светског рата у којем су на нишану следбеника Алберта Пајка, Џорџа Орвела, Винстона Черчила и Вилијема Гејтса, становници Земље, основне религије, а посебно Срби под велом прозваног и неподобног православља.

Основни утисак је, да су се владари приближавањем вештачкој интелигенцији удаљили од природе, јер су заборавили да су за све поремећаје у организму пресудне умна енергија и информације. Зато су своје лекове и вакцине ставили испред исцељивања енергијама. Заборавили су све оне који се налазе испред њих у различитим наукама. Требало је, на пример, да упореде постојеће податке о фреквентним опсезима, али они су изван њихове врсте знања. Да је неко из њихове струке то учинио, било би јасно шта све утиче на жива бића „у енергијском свету вибрација“, а све у свемиру је енергија, звук и светлост, све осцилује, све има одређену фреквенцију животног ритма. Све је у свемиру умно.

Ради уништавања неприродних бактерија и вируса у људском телу, произведени су, много године раније, уређаји који раде и у фреквентном опсегу микроорганизама.[4] Међу њима су најпознатији резонантни емитери MultiZapper 2000, Super Deluxe 2004 Zapper и Ultimate Zapper. Не треба заборавити да дуже од једног века постоје уређаји, који попут пројектора снопа Т. Галена Хиеронимуса, „Магичне кутије“ Алберта Абрамса и генератора Ројала Рајмонда Рајфа, а да данас доминирају инфотерапијски уређаји Генадија Јаковљевича Темњикова. Руски лекар, академик, генерал-мајор је поклонио свету, 3. jula 2020, програм за апаратну инфо заштиту од Ковида 19 под насловом АНТИКОРОНАВИРУС.mp3, налази се на сајту https://www.ismurus.com/%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%B9/2020-%D0%B3/). Наведени уређаји могу да дијагностификују, уништавају микробе и вирусе, подешавају рад угрожених и инфицираних органа. Уосталом, др Бранислав Несторовић је у неколико наврата, у ТВ емисијама (на пример na TV b92 i Happy TV), рекао да Ковид 19 има фреквенцију 44 херца и да Руси имају најбоље уређаје којима је могуће резонанцијом уништити вирус.[5]

Притом је важна истина о моћи мисли. Свака мисао са пратећом емоцијом (оне се увек прожимају) може да изазове болест, која се потом шири по космичким принципима "труле јабуке" и "с ким си такав си". Тако настају и пандемије. Када се зна како човек мисли, могућа је злоупотреба, поготово примитивних и непколованих људи који верују систему. Уосталом зашто „струка“ толико глуми и плаши људе, када општеобразовани човек зна да „мале дозе онога што може узроковати симптоме болести код људских бића, такође их могу и излечити“. Вакцине нису чудо. Хомеотерапија утиче на узроке болести по истом принципу као и сва чудесна исцељења Рудолфа Штајнера у Гетенауму. Треба само да методе буду контролисане од оних који ће бити вакцинисани. Исто као што треба народ да контролише садржај микрочипова и избор најбољих кадрова. Ретко ко не зна за  хомеопатију, уринотерапију, вакцине, потентизоване растворе, аеросоле, кемтрејлсе – све је то засновано на истим принципима – може да се употреби и злоупотреби, посебно у свету којим владају Анунаки, језуити (црни и бели папа), Хананци и вавилонци.

„Струка“ у Србији, а и изгледа свуда у свету, заборавила је где живи. Наведени „стручњаци“, који носе рукавице и маске јер им је препоручено из СЗО и тврде да ништа не знају о владајућем вирусу, а сумњиви су јер знају да ће се поново појавити и када, купили су вакцине још 2018. године чекајући погодан тренутак да присилно вакцинишу недужне људе, понашајући се, притом, као да живе у идеалном свету. Као да не знају да су политичари широм света већином психопате, као да су сви министри најбољи кадрови у својој професији, као да светом не владају похлепни и похотни људи и сатанисти, као да не знају шта је мамонизам, као да не знају да Бил Гејтс заступа концепт еугенике, а бивша директорка ММФ Кристин Лагард није рекла да стари људи предуго живе и то негативно утиче на економију. Уосталом, госпођа Лагард, по свему судећи, није заборавила да је Жак Атали у књизи Кратка историја будућности (L’avenir de la vie), 1981. године, објавио: „Стари људи, чим пређу 60-65 година, живе дуже, бескорисни су и коштају друштво. Нећемо погубити људе, нити организовати логоре... Изазваћемо пандемију, која циља одређене људе. Слаби ће подлећи, плашљиви и глупи ће поверовати и тражити да се лече... Одабир идиота ће се обавити сам: они ће сами ићи у кланицу...“ Да ли заиста политичари, новинари, лекари и фармацеути, који се сваки дан сликају у медијима, све то не знају? Уосталом, довољно је да постоје патолошки лажови и системци који су спремни на све не би ли сачували своја радна места.

Зашто се не бране системци од јавних напада да се све унапред знало и да су сатанисти организовали отварање најзначајнијих светских догађаја дрско најављујући забране кретања и нарушавање здрава људи, злоупотребом вируса Ковид 19? Наводни Луцифер, Сатана и Ахриман се више не крију. Бескрупулозно и бесрамно (што им и приличи) њихови следбеници искушавају и изазивају универзалног човека. Зар су били толико заузети, да нису слушали Била Гејтса, како заговара смањење броја становника на Планети и када назива народ (школским системом и медијима претворен у руљу) именом „бескорисне изјелице“? Зар нису читали да је још 1976. године објављен извештај ЦИА-е да је свет суочен с надолазећом катастрофом глобалних размера без преседана, где је све што се догађа јасно наведено. Најављене су масовне миграције, понекад подржане војном силом и економска нестабилност. Наглашено је да број становника у сиромашним и слабим подручјима мора пасти на одрживи ниво. Да, језуитски „одрживи развој” јесте исто што тај „одрживи ниво”.

Најављено је да ће се проблем становништва решавати на најнепријатнији начин. Аутори књиге Тајни живот биљака – Задивљујућа прича о физичким, емоционалним и духовним односима између биљака и човека, Питер Томпкинс и Кристофер Бирд, мислили су на геноцид. Зашто нико од почетка тзв. пандемије није поменуо наведене агенде, улогу Лондон ситија и његов утицај на Светску здравствену организацију, а Лондом сити издаје кључне налоге, јер је у њему „командно место” фармацеутске мафије? Они се надају да ће и даље господарити покупљеним новцем од лекова и вакцина, уз помоћ нових нано и 5Г/6Г технологија.

У ствари, „струка“ показује да не зна ни своју струку, а да су у њој прави системци, који не мисле својим мозгом, већ мозгом претпостављених. Направили су безброј грешака за које ће по свему судећи одговарати по космичким, природним и Божјим принципима и законима, иако не знају за Бога, нити за наведене законе. Вируси нису толико опасни, колико су опасни глумци који глуме „струку“ – једнодимензионални, неуки недовршени системци.

Неко трује народ. Зашто неко не истражи узроке болести изазване највероватније вештачким вирусом? Где су нестали јавни тужиоци, детективи, честити политичари и институти? Ето посла за детективе. На пример, све личности из Кризног штаба треба проверити са становишта легалног и легитимног пријема новца. Од кога све добијају исплате? Посебно треба проконтролисати стручњаке који свакодневно обилазе радио и ТВ студије. Друго, зашто господин Предраг Кон ниједном није поменуо новчанице као могуће преносиоце заразе? Зар једино новчанице, које су најпрљавије због непрестаног кружења међу људима, нису сумњиве? Где су сада рукавице, на којима је инсистирао тзв. кризни штаб? Где се налази вирус, ако га нема на тлу и предметима? Да ли је бестелесан? Да ли те „бисере" потплаћени медицински стручњаци чувају за крај фарсе? Учесницима у планетарном „злочиначком подухвату” верују само они људи које они информишу. Њихово понашање је за дубоку анализу, јер све што раде је сумњиво. Подаци који из њихових штабова пристижу у јавност не личе на логичне, као да су програмиране из једног центра, који се не налази на списку постојећих држава. Посебно су симњиви подаци о број умрлих и разлозима смрти.

Зар су сатанисти толико напредовали у уништењу људског рода? Можда је најважније питање: Зашто душебрижници из СЗО и тзв. кризних штабова (појавили су се синхронизовано и незаконито, у исто време, у већини земаља) не сугеришу људима како да се друже, хране, заштите? Зашто човек не може да изађе из стана и сам без маске прошета кроз ноћ? Зашто говоре о маскама више него о даровима природе? Зашто су научници и лекари широм света цензурисани? Зашто средства јавног информисања нису доступна за стручњаке који имају другачији став о корона вирусу у односу на званичан став СЗО и тзв. кризног штаба? Што им се прети? Хиљаде документарних филмова, интервјуа и програма уклоњено је са Интернета. Успешни третмани немају шансу да буду објављени. Укљањају се без образложења, каткад уз поруку – из безбедносних разлога. Докторка Кери Мадеј остаће симбол забране овог времена, са веома умним питањем: Да ли ћете пристати да вас вакцином генетски модификују?.

Уосталом, у вези са вирусом Ковид 19 намеће се много питања. Зашто државне институције (институти и лабораторије) на објаве прецизно где се вирус налази? Како је могуће да врхунски вирусолози тврде да вирус није изолован, када се он може изиловати свакоднавно, уколико је истина да се налази у људима и свуда око њих (зато се носе маске широм света)?[6] Зар је тешко узети брис са кола и асфалта, у ходницима, лифтовима и са подова у становима? Ако се ту налази, зашто се не носе рукавице, а носе маске? Уколико се не налази, зашто се носе маске и на улици, када је једноставно да се људи мимоиђу на дистанци? Зашто је једнако важно да се носе маске у градској гужви велеграда, у мањим градовима и на периферији, у селима, парковима и шуми? Зашто нико не прецизира у којим условима није потребно ношење маски, а прети се свима казнама? Зашто нико не реагује на овај напис? Нема коментара, иако је најчитанији на сајту? Где су настале истина и слобода мишљња од 2020-те године?

Загрљај и љубав су ускраћени човеку на неодређено време, а познато је лекови од трава имају моћ да подигну вибрације и тако привуку духовну силу која исцељује и прочишћава ум и тело. Не треба нападати болест, већ преплавити тело дивним вибрацијама из дивљих трава и цветова, у чијем присуству ће се болест истопити као снег на сунцу... Пре више од једног века, пацијенти су у току дана мирисали посебне цветове. Такође, у собама су слушали музику, као и звук морских таласа путем трака... Напади панике, страха и бриге могу да у тој мери исцрпу виталност јединке све до тачке на којој њено тело губи природну одбрану од болести, а на томе инсистирају сатанисти, гајећи преко свих медија болест.

Све што се догађа са Ковидом 19 само је прозирна манифестација зла. Само не треба да се заборави да су људске мисли толико моћне да се зло не може ни сакрити ни одбранити. Питајте академика Генадија Јаковљевича Темљикова шта је негативан програм, шта су корени зла и шта ће се догодити људима из „струке“, који живе између урока и клетви више милијарди људи. Маске и скафандери им не могу помоћи. Ако још увек имају чиме да мисле, треба да промисле, устукну, усмере улагања у опстанак планете – да учине нешти ради спаса своје душе. Можда треба да размисле како би изгледала њихова пандемија када би политичари били антиваксери и медији у рукама антиваксера. Колико би Орвела и Гејтса завршило у изолацији.

 

Напомене:

[1] Према извештајима Светске здравствене организације, према успешности у лечењу на првом месту је кинеска медицина, на другом хомеопатија, на трећем – лечење биљем, а тек на четвртом конвенционална медицина. Видети: Piter Čapel, Emocionalno lečenje homeopatijom, стр. 12.и Гордана Бошковић, Тројство додира, трава и речи, „Политика“ бр. 32875, стр. 9.

[2] Језуитски генерал, масон 33 степена, Алберт Пајк је, према многим још увек доступним изворима, детаљно разрадио три светска рата. Нечији „паклени план“ наводно је описао у писму упућеном италијанском философу и револуционару, Ђузепе Мацинију, 15. августа 1871. године. Сматрао је да су за успостављање светског поретка по мери језуита, вавилонаца и мормона (мондијализам, или глобализам) неопходна три светска рата. Прецизност догађаја изнетих у писму, који су се већ догодили је невероватна. Нас занима рат који се догађа: „Трећи светски рат, изазван подстрекаваним односом ционистичких лидера и лидера исламског света, мора да се развија тако да се та два света потпуно пониште физички, морално, духовно и економски... Настаће разочарање у Хришћанство и повољно светло за универзално испољавање чисте доктрине Луцифера. Тако ће Хришћанство и атеизам бити истребљени у исто време“.

[3]

[4] Вируси, бактерије, црви и микроорганизми вибрирају у опсегу од 77 до 900 kHz (гљивице вибрирају у циклусима од 70 до 300 kHz; бактерије и вируси вибрирају у опсегу од 300 до 500 kHz; брадавице вибрирају на фреквенцији од 400 до 430 kHz; пантљичара – од 420 до 450 kHz; микроорганизми – од 640 до 850 kHz; гриње и паразити – од 700 до 900 kHz, па и до 2.000 kHz).

У свом делу Порекло живота, објављеном 1925, инжењер Џорџ Лаковски је изложио известан број запањујућих експеримената који су поткрепљивали идеју да је болест стање неравнотеже у ћелијским осцилацијама, то јест сукоб између здравих и патогених ћелија – у ствари, да је то 'рат вибрација'. Уколико су зрачења микроба јача, ћелије почињу да осцилују неравномерно и постају 'болесне'. Онда када престану да осцилују, умиру. Ако, пак, ћелијске вибрације надјачају (оне лоше), микроби умиру. У намери да омогући оздрављење обололим ћелијама, Лаковски је претпостављао да их треба подвргнути вибрирању на одређеној фреквенцији.
[5] Видети:

[6] Видети:

Ненад Минић је пре 2009. године знао нешто што и после 14 година грађани Србије још не знају. У књизи Ордо мунди (ORDO MUNDI) објавио је: "Средином седамдесетих Тависток је за потребе Римског клуба, и уз помоћ универзитета Харвард, Станфорд и Корнел, израдио детаљан план за смањење светске популације на функционалну милијарду људи до 2022" (Minić, Nenad, Ordo munidi, стр. 341).

 

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 397 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd