Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Идентификационе картице у људским венама

Неубојно оружје је суштински против људиСавршено лицемерје микрочиповања

Лист „Српско огледало“ број 83, 6. децембар 2006.

Америка се окреће микрочипованој контроли кретања људи и њиховог ума

Лист „Сведок“ број 599, 15. јануар 2008.

Представници народа у Скупштини Републике Србије свакодневно показују колико су необразовани и, упркос томе, бескрајно смели, јер се понашају као да не схватају да одлучују о судбини народа без елементарних знања. Стиче се утисак да је довољно да неко из власти направи затајени лични бизнис да судбина свих грађана постане најобичнији рулет. Такав је случај с одлучивањем о увођењу микрочипова у живот сваког појединца.

По свему судећи више од 95 одсто посланика нема појма шта су микрочипови, какве су им могућности и чији ће се систем за контролу грађана примењивати у Србији после усвајања Закона о личним картама. Да би знали довољно и одлучили у корист својих потомака, требало би на Интернету да потраже следеће текстове: Biochip Implants; An ID Chip Planted in Your Body?; Brain chip Implants for Humans already here in use; John Gregory Lambros Survivor of microchip implantation and electromagnetic assault; Microchip Implants, Mindcontrol, Cybernetics; MIT microchip releases chemicals on demand; Human micro-chipping итд. Тада би схватили у каквом свету живимо и да су у прилици да допринесу борби против апсолутног зла.

Када је реч о примени микрочипова у свакодневици, незаобилазна су упозорења највероватније убијене финске научнице др Рауни Килде. Она је објавила изванредан текст у часопису Спекула, 23. октобра 1999. године, под насловом „Microchip Implants, Mindcontrol and Cybernetics“. У тексту се помиње англосаксонски систем надзора „Ешелон“, који омогућава тренутно и непрестано надгледање свих телекомуникација. Такође се наглашава да не треба заборавити да Сједињене Државе (у Мериленду) и Израел поседују суперкомпјутере. Они обрађују податке четири милиона пута брже од људских мозгова, што значи да ће за пар година бити надгледан читав свет. Исто тако, финска научница је поставила питање: „У колико су новорођенчади уграђени микрочипови, по препоруци НАТО службеника Џона Александера?“ Закључила је, да микрочипови омогућавају врло добру контролу сваког грађанина света. Микрочиповање ради безбедности је само трик за пласман и продају сатанистичких идеја.

Очигледно је да је и у Србији на сцени некаква купопродаја, од које ће имати користи неки појединци. Последица бизниса око идентифгикационих картица и пратећих уређаја биће трајна несигурност грађана, јер су „бизнисмени“ на време ушли у власт. Осим тога, биће заувек изгубљена приватност, а на тај начин поништено једно од основних људских права – право на слободу личности. Научници упозоравају да треба размишљати о другим последицама микрочиповања, као што су губитак достојанства, бол због узнемирености условљен сталним надгледањем, осећај да си можда под контролом непријатеља итд. Уосталом, ко ће Србе уверити да амерички сигурносни систем неће бити злоупотребљен, када су бомбардовани и ракетирани, прислушкивани и тровани из чиста мира, ради задовољења хирова неколико људи у Белој кући. Обични људи мисле да је добро решење да се уграде микрочипови у њихове кућне љубимце, да би их сачували, а не слуте да је Џон Александер предложио да се микрочипови уграђују у бебе приликом рођења.

Електромагнетно оружје је стварност

Elektromagnetno oruzjeОсим енглеског језика народни представници требало би да знају да је Линдон Х. Лароча Јуниор први поменуо оружје које је усмерено на виталне функције људског организма. Његове речи угравиране су у вечност: „Суштински савремена средства омогућавају нам да откријемо и меримо локализоване кохерентне импулсе у рангу кванта емисије, уводећи нас тако у нешто што се данас зове 'нелинеарна спектроскопија животних процеса'. Поређење резултата постигнутих на тај начин у биолошким истраживањима, са наученим лекцијама из високоенергијске физике и слободне снаге плазма стања, јесте кључ нацрта стратешког и тактичког антиперсоналног офанзивног оружја и његове примене“. Преведено на језик средњеобразованих људи, он је отворио еру употребе емектромагнетног оружја, које амерички стратези називају – неубојно оружје. При томе, не треба заборавити да у неубојно оружје спадају, осим електромагнетног оружја, и „строб светла“, електричне палице и пиштољи, уређаји пуњени лепком којим се скоро тренутно свезују људи, пенасте бомбе, мреже за хватање људи итд.

Израду електромагнетног оружја омогућила су нова знања о усклађености вибрација енергија исијаваних из технолошки најсавршенијих електронских уређаја, са вибрацијама енергија унутар биолошких организама.

За наук је да је Елвин Х. Бернстин на конференцији „Британска безбедност 2010.“ у децембру 1995. објавио рад под насловом „Сукоби технологија: Следећа генерација“. У том раду понудио је смелу визију будућности, о којој треба сви људи да размишљају: „Савремена технологија омогућава рат 'ватрених мрава'. (Ватрени мрави су сићушни мрави, сваштоједи, који жестоко пецкају). Реч је о бојишту покривеном милионима сензора са микрочиповима (мали предмети који пуштају сигнале), микророботима (сићушни роботи), и мини-пројектилима (изванредно мала муниција која чини штету не због своје величине него због брзине). Повезује их систем командовања и управљања, који је, захваљујући минијатуризацији (наука о смањивању ствари) и интегрисаном софтверу (намењен за веома брзо интегрисање и обраду информација), способан за координацију огромних количина података у делићу секунде... Савршена прецизност истераће посаде из неотпорних тенкова, површинских бродова и авиона. Велике платформе биће једноставно превазиђене системима малих, ефикасних средстава, која сва заједно дејствују хармонично ка јединственом фаталном циљу“. У ствари, најавио је еру нанотехнологије.

Постојећа скептичност у вези с могућностима нових технологија могла би да подсети читаоце на генерала сер Арчибалда Елисона, који је 1886. године изразио огроман отпор идеји да ће телефон потиснути телеграф као средство комуникације у војсци. Неверовање у „могућности микрочипова“ подсећа на „стару гарду виших генерала“ који су 1936. године били ментално и буквално такви да су их, у време настанка првих ракета великог домета и нуклеарне бомбе, носили и вукли коњи.

Постојање електромагнетног оружја потврђује чињеницу да простор, условно речено, нестаје, тако што су домети опасних уређаја и оружја обухватили планету. Више нема могућности да се човек заштити од физичких и енергијских напада. Електромагнетни талас од једног херца (један циклус у секунди) има таласну дужину, што значи и домет, од 360.000 километара. Радио талас креће се брзином светлости – 300.000 километара у секунди. Екстра ниске фреквенције продиру кроз Земљину куглу.

Објављено је, да су научници запитани како се заштитити од микроталасног оружја које ће САД користити ради контроле „побуњеника“. Нил Дејвисон, координатор пројекта неубојног оружја у британском универзитету Брадфорд, јавно се запитао „шта ће се догодити уколико неко од побуњеника не успе да се уклони испред усмереног зрачења, да ли остају трајне последице и да ли постоји одговарајућа заштита од усмереног зрачења“.

Уосталом, јавности су све доступније информације о примени електромагнетног оружја у тзв. Заливском рату. Објављено је да су трупе САД у Кувајту употребиле технологију „немог звука“. На радио фреквенцијама око 100 Mhz, амерички специјалци упућивали су, посебним уређајима, поруке директно у мозак ирачких грађана и војника. Радио таласима продирали су у мождане таласе људи, мењали су их и манипулисали електроенцефалографским обрасцима. На тај начин вештачки су уградили клонирана негативна емоционална стања, као што су: Осећај страха, нервоза, незаинтересованост, беспомоћност, немоћ... Примењени метод није само сугерисао људима како да се осећају, него је изазивао осећања у ум уграђеним емоцијама. На који начин су ваздухопловне снаге САД користиле радио-фреквентне поруке не би ли манипулисале умом људи и утицале на изборе у Босни и на острву Хаити, сазнаће се тек када се објави ток расправе обављене 22. јануара 1997. године у Сенату Сједињених Држава. Те информације послужиће за анализу многих избора који су се догодили касније.

Више није спорно, да је на човека могуће утицати електромагнетном енергијом, будући да је његова животна енергија прожета електромагнетним таласима. Доказано је да молекул ДНК преноси сигнале одређене фреквенције на даљину. Његова вибрација може да се трансформише у материју. С обзиром на то да је људска мисао врста енергијског поља, потврђено је да се електричним пољима може управљати и помоћу свести.

Због тога није чудно што се био-енергије изучавају у војним институцијама. Још 1991. године објављено је да су ЦИА и КГБ потписали 24. септембра 1990. споразум о заједничкој контроли над психотроником. Потврђено је постојање генератора-појачивача-ласера који ради у дијапазону од 10 до 150 херца. Тај уређај већ на 10 до 20 херца производи инфра-звуке који „погубно делују на све што је живо“. Апарат за лечење неуропсихијатријских и соматских болести топлотом, светлошћу, звуком и ВХФ електромагнетним зрачењем, патентиран у САД 20. новембра 1973. године (УС патент #3,773,049), амерички научници назвали су „совјетска машина за испирање мозга“.

Најопаснији је утицај на мозак

HAARP copyНаучно је утврђено, да је фреквентни опсег од 400 до 450 Mhz оквир основних вибрација људског организма. Зато је изузетно важно на којим фреквенцијама раде уређаји у човековом окружењу. Пристон Николс је објавио да је др Николас Бегић ухватио сигнал система ХААРП (антенски систем на Аљасци) на фреквенцији 435 Mhz, на основу чега је закључио да се примењује „контрола ума“ помоћу наведеног система. Тим Рифат је написао да сви ћелијски телефони користе фреквенцију од 435 Mhz и да британска полиција користи искључиво ту фреквенцију. Доктор Адеј Рос, некадашњи истраживач у Центру за истраживање мозга на Универзитету Јужне Калифорније и у Медицинској школи калифорнијског Лома Линда универзитата, користио је фреквенцију од 450 Mhz за истраживање људског понашања. Познато је да радар који зрачи на 450 Mhz, када ради са модулисаним снопом (модулација са 60 Hz) утиче на мозак.

Када су Алекс Константин и Џон Квин објавили да се у тајним лабораторијама делује на психу људи електромагнетним таласима, навели су фреквенцију од 435 мегахерца. То је, према њиховим истраживањима, равно фреквенцији људског мозга. Они су за масовна убиства, која се дешавају углавном у југоисточним деловима САД, оптужили лабораторију Робинс АФБ, лоцирану у близини Атланте. Разлог за оптужбу је повремено зрачење које потиче са простора те лабораторије.

Познат је и систем СИГИНТ који у Форт Џорџ Миду користе агенти НСА (Агенција за националну безбедност САД) најмање 50 година. Тај систем може на даљину да открије, идентификује и прати биоелектрично поље контролисаног човека. „Контролори“, на мониторима имају слику онога што субјекат посматра. Доступна им је вузуелна меморија субјекта, а у мозак надгледаног човека наведени (не)људи могу утиснути одређене слике, поготово у време сна.

Суштински проблем, у вези с применом електромагнетне емисије усмерене према људима, јесте чињеница да је доказано да зрачење смањује и уништава мисаоне способности. Осим тога, на тај начин се оштећује хронално поље чије честице носе информацију о извору зрачења.

Важно је упозорење, које је у објавио Адам Манделбаум, да се спроводе истраживања на пољу микроталасних генератора с циљем уништавања машина и људи. Он тврди да се инфрасонично оружје на тестовима показало као успешно, те да су истраживања оружја која би радиофреквенцијама пореметило нервни систем војника прилично одмакла...

Микрочипови су нова напаст

Mikrocip copyПојава микрочипова је револуционарни корак у науци. Реч је о минијатурном компјутеру који омогућава да се помоћу електронских поља управља кључним функцијама живих ћелија, размењујући разноврсне информације. На тај начин први пут у историји науке створен је систем који обједињује живе ћелије организма и кибернетске машине. Немачка компанија „Инфинеон технолоџиз“ објавила је снимак неуро-чипа који је са 16.384 осетљива сензора реаговао на електричне импулсе ћелије, појачао их и упутио у рачунар. Нешто другачији је тзв. бионички чип (биочип). Реч је о својеврсном сендвичу од три силицијумска слоја између којих је жива људска ћелија.

Елекронски инструменти уграђени у мозак могу знатно да помогну приликом лечења. На пример, хирурзи Центра за епилепсију у Викторији (Аустралија) користе нову технологију за лечење епилепсије. Убацују мреже високо осетљивих електрода на површину мозга. На тај начин одређују „епицентар“ тзв. епи-напада.

Међутим, научници се не баве само израдом електронских протеза. Конкуренцију истраживањима бразилског научника Мигуела Николелиса, који је успео да микрочиповима надомести функције целих органа, а тврди да микрочипови могу да замене све функције у организму, чине истраживања „можданих врата“. Према саопштењу објављеном у часопису „Шпигел“, микрочип дужине четири милиметра уграђен у мозак омогућава човеку да управља мисаоно разноврсним објектима. Стотине електрода распоређене у микрочипу уграђују се на један милиметар под површину коре великог мозга. По замисли конструктора, компјутер прима сигнал из мозга и ствара мисаоне представе. У току су клиничка испитивања. Већ сада је могуће мисаоно померање курсора по монитору компјутера (помоћу трака, обруча и кацига који се стављају на главу и трансформишу мисли у импулсе). За пет година очекује се потпуно нова индустрија, која ће омогућити израду свих врста протеза и мисаоно управљање вратима и клавијатурама. У Немачкој је току израда микрочипова, који се неће нужно уграђивати у мозак. Везе ће се остваривати на нивоу импулса.

После открића биочипова, очекује се израда, рађање или настанак киборга. Стварање киборга може се изродити у једну од највећих опасности по људски род и парадокс с непредвидљивим исходима. Најбогатији људи спремни су на клонирање људи ради стварања „банке органа“ за „људе“ с дубоким џепом. Истовремено подстичу ратне пројекте, за редуковање броја људи на „златну милијарду“. На сцени су чисти, њима прилични, мамонизам и сатанизам и владавина апсолутног зла. У вези с тим је проглас „Антихрист долази“, који је објавила Светосавска омладинска заједница при Храму св. цара Константина и царице Јелене. Аутори прогласа подсећају људе да је уграђивање тајне шифре Антихриста описано у Библији (Отк, Јов, 13,16).

Према објављеним подацима, за које се тврди да су „процурели“ из досијеа ЦИА, у затајеним експериментима у људске мозгове су већ уграђивани микрочипови. Бивши агенати ЦИА потврдили су, да су чипови, израђени нанотехнологијом, убризгавани у крвоток. Они су посебном процедуром закачени о неуронске завршетке, одакле су емитовали унапред програмиране кодове.

Већ предложена уградња микрочипова у људско тело свакако би повећала ефикасност транснационалних економских система. Међутим, тада би из једног центра могло да се утиче на нервни систем човека укљученог у мрежу и да се, на пример, успорава или убрзава рад његовог срца. Слобода кретања неповратно би нестала. Сваки човек био би потпуно огољен и стрепео би у неизвесности од непознатог окружења. Не би знао ко све зна све о њему, од стања на његовом рачуну, до тога где се тренутно налази и шта гледа и мисли. Уосталом, Србија полако улази у нове међународне интеграције које уводе сличне системе. Америчка невладина организација „Еуронет“ већ сада обавештава своју централу у САД о стању рачуна свих грађана у Србији. Свакодневно и легално, уз нечије одобрење, скида стања са свих банкомата.

Очевидна и бескрупулозна легализација нехуманих решења наговештава постојање за обичне људе све више тајних подручја. Већ је познато, да постоје тајне институције чији рад омогућава злоупотребе људи. Стога Черчил Велш, председница Удружења грађана за заштиту од злоупотребе људских права употребом електромагнетног и „неуролошког оружја“, већ годинама покушава да докаже да ЦИА експериментише са људима. Међу најугроженијима су становници замаља у транзицији.

Инсталиране „мождане трансмитере“ и микрочипове у идентификационим картицама (реч је о примопредајницима) могуће је пратити глобалним позиционим системима (ГПС) из сателита подржаним суперкомпјутерима. Резултат примене наведеног метода је контролисано понашање субјеката претворених у објекте, односно бескрупулозна злоупотреба људи.

Шта значи контрола људи и где се свет налази најбоље показује познати случај „Оклахома Сити“. Будући да је Бил Клинтон исхитрено и ненадлежно оптужио Народну милицију Оклахоме за дизање у ваздух зграде федералне службе, уследио је непријатан одговор означених. Објавили су да је главни терориста Тимоти Меквеј, припадник Делта јединица, и да има уграђен микрочип. Из Полиције је запрећено изношењем нових, непријатних детаља, уколико се Клинтон не огради од оптужбе. Следеће вечери Клинтон се на телевизији извинио за ометање истраге! То што припадници Делта јединица носе уграђен микрочип, само је почетак жигосања људи од стране Звери, као што пише у Апокалипси. Суштина је у ставу, који говори да неће моћи да купује ни продаје нико ко нема „жиг“. Тај принцип је зачет увођењем кредитне картице. Шта ако компјутер има упутство да одређеном грађанину одбије било какву услугу, између осталог куповину хране и других неопходних потрепштина, због тога што је по нечијим критеријумима дотични грађанин „неподобан“?

У Великој Британији, компанија „Еим УК“, специјализована за аутоматску идентификацију, направила је модел лица који на челу има утиснут бар-код, а користи га у рекламне сврхе (за сада).

Последице утицаја на свест људи

uticaj na mozak copyНеубојна „хумана оружја за будуће акције“ не убијају одмах. Она изазивају бол светлошћу и звуком, стварају буку која дезоријентише, шире непријатне мирисе, иритирају кожу... Синтагма „неубојно оружје“ доводи људе у заблуду, јер је реч о убојном оружју које убија полако, у облику „нормалних“ болести, као што су канцер, леукемија, срчани напад, Алцхајмерова болест... Те болести се управо шире Планетом.

Микроталасно оруже, које ће употребљавати маринци и полицајци Сједињених Држава, када се усмери према људима (побуњеницима) изазива промене на кожи и несносан бол. Не мали пропуст аутора написа о „микроталасном оружју“ је тај што нису нагласили да изазива повећање температуре људског организма за један степен. Експериментално је доказано, испитивањима на животињама, да се неке мождане ћелије „скувају“ када се загреју за један степен Целзијуса, а „прегревање“ изазива рак мозга. Осим тога, електромагнетним зрачењем могуће је изазвати физиолошке и хормоналне промене у живом организму.

Примена микрочипа може бити много опаснија. Даљинском стимулацијом уграђеног електронског склопа могу се активирати лучења неких жлезда. Насупрот томе, могу се зауставити одређени физиолошки процеси у телу, што може имати погубне последице по здравље. По истом принципу, микрочип уграђен женама може бити контролор овулације, односно средство за заустављање стопе раста популације. Уосталом то је омиљена тема сатаниста тзв. Новог светског поретка.

Компјутери, преко уграђених микрочипова, могу изазвати поремећаје у великом броју људи у истом тренутку, било да су посреди халуцинације, страх, агресивност или било која друга врста понашања у одређеном тренутку. Пре пар година појавила се чудна информација, да су британски премијер Ентони Блер и министар иностраних послова Робин Кук прошли кроз програм софистициране технологије контроле ума. Реч је о експерименту „Пандора“, у организацији фирме „ДАРПА“ (DefenseAdvanced Research Projects Agency).

О злоупотреби електромагнетних пулсирајућих таласа одређене фреквенције, без устезања је говорио Збигњев Бжежински. Његова жеља је стварање контролисаног друштва, потчињавање људи до нивоа губљења одлика самосталног бића са личним интегритетом.

Када се све наведено зна, забрињавају подаци које је у својим радовима навео руски научник Анатолиј Мартинов, који тврди да више од 80 одсто становника Москве и Санкт-Петербурга има синдроме брзог умарања, душевне стешњености и осећања фаталног баксузлука у личном раду.

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 789 гостију и нема пријављених чланова

Our website is protected by DMC Firewall!