Оцена корисника:  4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Корона вирус – поглед из космоса

koronavirusСложена ситуација у којој се тренутно налази Србија и читав свет, толико је нестварна и екстремна, да постоји основана сумња, да је вирус Ковид-19 створен вештачки у специјалним војним лабораторијама Запада и да је употребљен као биолошко оружје с одређеним циљевима. Мада је ово засад недоказива хипотеза, када се укрсте подаци о особинама Корона вируса и последице пандемије, о масивном распоређивању снага НАТО-а у близину граница Русије (у склопу војне вежбе „Europe Defender 20“), о мигрантској кризи и тренутној изузетно компликованој, напетој и крхкој геополитичко-економској ситуацији у свету, не може се и не сме искључити могућност да је реч о новом глобалном социјалном и биолошком експерименту in vivo на становништву, у којем су улоге добили Светска здравствена организација, медији и државне администрације, као и подсистеми, као што су здравствени систем, полиција и војска.

Али актуелни догађаји се могу посматрати и у много ширем контексту, у оквиру деловања космичких сила и циклуса. О томе су говорили Никола Тесла, Георгиј Иванович Гурђијев, Пјотр Дамјанович Оспенски и многи други научници. Реч је о томе да космичке силе и нарочито сунчева активност, имају много већи утицај на нашу планету него што смо свесни, од простог утицаја на расположење људи, до цикличних економских криза, друштвених превирања, ратова, па и пандемија.

Спирала

LeptonДа бисмо у том контексту могли да сагледамо узроке и последице пандемије Ковида-19, неопходно је узети у обзир утицај космичких енергија, нарочито Кулоновог поља, на људе. Светлана Синеок и Игор Јелисејев су у књизи „Спирала“ објаснили утицај различитих космичких поља на људски организам:

„Енергијско напајање људског организма обезбеђује се синтезом три поља: магнетним, Кулоновим и лептонским пољем.

Магнетно поље помаже раду мишићних влакана и непосредно утиче на проток крви кроз крвне судове...

Кулоново поље обезбеђује јонизацију биолошке материје и постојаност метаболизма. Оно је основа и принцип живота сваке живе материје, а прожима целокупан простор и основна је концентрисана супстанца Сунца, планета, људског организма, сваког органа и сваке ћелије... Оно 'утиче' (улива се) у организам у облику сферичних таласа... Смањење интензитета Кулоновог поља у организму снижава интензивност физиолошких процеса и обим међућелијске размене информација, притом, смањује се и заштитна моћ организма... Може се рећи да је на физичком плану имунитет организма – његов степен јонизованости зависан од величине Кулоновог поља.

Лептонско поље се, за сада, не може измерити и оценити. Оно је праоснова за информационо-енергијску матрицу човека. У вези је са: мишљењем, јасновидошћу, биопатогеним зонама, Хартмановом мрежом, торзионим силама, земљотресима, муњама, акупунктурним тачкама...“


По свему судећи, то поље је суштина „квантног скока“ и „квантног пада“, односно свих врста енергијских вратоломија и неразјашњености. Реч је о пољу које штити живот од човекове неумности.

(Извод из књиге Неокортикални рат, стр. 44)

 

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 804 гостију и нема пријављених чланова

Our website is protected by DMC Firewall!