Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ако су људи енергијска бића...?

Energijska bicaКада се човек смртно разболи, а нико то није могао ни да наслути, намећу се размишљања о могућим изазивачима болести. Неки од савременијих су поменути у мојој књизи Магичност мисли на страници 14.

Поља су медијум који повезује читав космос. И људи емитују поља и примају их. Кроз поља су трајно повезани са космосом, примају енергију и информације. Када се то зна, лако је разумети зашто соларне активности и осцилације поља која настају услед њих, могу да изазову снажне реакције у људима. Истраживачи из америчке свемирске агенције NASA указују на корелацију између одступања код електромагнетних поља и срчаног инфаркта, изненадне смрти деце, као и читавог низа других функционалних сметњи. Професори Херберт Л. Кениг, Х. Фрелих, Александер Пресман и бројни други научници полазе од тога да су ЕМ-поља одиграла одлучујућу улогу у еволуцији.

Немачки биофизичар Дитер Брерс је у својој књизи (Р)еволуција 2012 написао: „Имам доказе да поремећаји електромагнетних поља и Земљиног магнетног поља непосредно утичу на активности мозга.

Уосталом, научници су доказали да су јонизујуће и ултравиолетно зрачење најпознатији физички канцерогени агенси, будући да оштећују дезоксирибонуклеинску киселину у ћелијама и да магнетно поље и екстремне температуре могу да изазову генске мутације. То значи, да електромагнетизам, неспорно, значајно утиче на људе.

 

Напомене:

[1] Diter Brers, (R)evolucija 2012, стр. 117.
[2] Mioljub Kičić i Branka Krajinović, Medicinska genetika, стр. 431 и 59.

 

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 815 гостију и нема пријављених чланова

Our website is protected by DMC Firewall!