Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Психотроника иза седам војних брава

PsihotronikaОвај новинарски напис објављен је под насловоим „Психотроника иза седам брава“ у фељтону „(Зло)употреба мозга – неокортикални рат“ (лист „Вести“, 29. јануар 2005. године)

Влада Сједињених Држава потрошила је преко ЦИА више од двадесет милиона долара на истраживања менталне пројекције. Паранормалне активности примењиване су у ратовима одувек и то не само као средство прикупљања обавештајних података, већ, и пре свега, као средство психолошког рата.

Историја је препуна догађаја у којима су актери користили магијске ритуале и чини. На пример, побуну у Таи Пингу у Кини водили су људи који су се представили као браћа Исуса Христа. „Боксери“ су веровали да психокинезом могу уништити топовско ђуле на великој удаљености. Кенијци који су положили Мау Мау заклетву научили су да ће умрети истог тренутка уколико прекрше дату реч... Посебна тема је примена парапсихологије у војсци и евентуална примена хипнозе, телепатије, прекогниције, телекинезе и уопште ефеката езотерије у војне сврхе. Та по много чему табу област скривена је у сефовима са „седам брава“. 

У извештајима америчке Одбрамбене обавештајне службе (ДИА) објављено је: „Комунистички агент, обдарен изузетно јаком снагом воље, могао би украсти тајне материјале Сједињених Држава. Особе које успевају да се снагом воље одржавају у ваздуху (левитација) могу бити веома опасне за западне земље“. У напису „Парапсихологија и државна безбедност“ аутор Милан Лазаревић навео је и следеће: „Реагујући на 'бујање' психотронике на Истоку, Централна америчка обавештајна служба (ЦИА) одговорила је стварањем такозване Тајне парапсихолошке јединице у коју је, како је 1995. године објавио 'Вашингтон пост', одмах уложено 20 милиона долара“. Невероватно објективни вашингтонски лист још једном је био у праву. Истина је да је Влада САД преко ЦИА потрошила више од двадесет милиона долара на пројекте истраживања менталне пројекције, почев од седамдесетих и закључно са деведесетим годинама. Испоставило се да се истраживање различитих граничних области науке, које су организовали врхунски научници САД, почело у Менло Парку у Калифорнији 1972. године.

 

Екстрасенси у униформама

ekstrasensiНа Станфордском истраживачком институту (данас познатом као „SRI International“) истраживана је ментална пројекција. Наведена истраживања трајала су до 1995. Године, а главна истраживања усмерена су на проучавање „видовитих шпијуна“. У улози шпијуна били су Лин Бјукенен, Дејвид Морхаус, Едвард Џејмс, Пол Х. Смит, Пет Прајс, Инго Сван, Мел Рајли, Џозеф Мекмонигл, Алберт Стублбин, Мајкл Аквино (сатаниста), Роберт Алан Монро... Пројекту у којем су учествовали наведени војни екстрасенси често је мењано име: „Gondola wish“, „Grill Flame“, „Center Lane“, „Sun Streak“, „Stargate“ (последњи назив за пројекат). Студија менталне пројекције требало је да обезбеди успостављање неке врсте етерске шпијунаже која ће остати у тајности. На Монроовом институту у Фиберу у Вирџинији за измену стања свести и даље се примењује „хеми-синх“ процес, који је развио директор института, Роберт Алан Монро. „Хеми-синх“ се односи на хемисферну синхронизацију, будући да за време експеримента долази до синхронизације леве и десне хемисфере мозга. Наведени процес подразумева истовремено емитовање две различите звучне фреквенције усмерене у оба ува екстрасенса. На тај начин ствара се трећа фреквенција („мождана“), која изазива измењено стање свести. Тај метод наводно помаже мозгу да постигне различита ментална стања, која су, између осталог, пријемчљива за видовиту перцепцију.

Рад на Монро институту још траје. Његов програм „Galteway“ учесницима нуди могућност новог погледа на себе, на функционисање мозга и на сврху сопственог живота. Сви који мисле да је реч о шарлатанству, пропаганди, психолошком рату и/или мистици, разувере се када угледају копије шифрованих војних докумената. Неки од њих су документи Defense Intelligence Agency на којима су наслови: „Paraphysics R&D – Warsaw Pact (U)“, „Controlled Offensive Behavior – USSR (U)“, или „Soviet and Czechoslovakian Parapsychology Research (U)“. Доктринолозима је познато да у споразуму СТАРТ-2, који је потписан између Русије и САД, постоји клаузула о психотронским дејствима, психолошком рату и узајамној контроли у тим  областима. Пензионисани аналитичар Пентагона, потпуковник Томас Е. Бирден. је на Интернету обнародовао тврдњу да су совјетски видовити експерименти „подигли“ колективно несвесно човечанства. 

Заговорници истраживања менталне сфере тврде да, уколико микроталасна радијација може да послужи као носач гласних порука и ако пулсирајући микроталасни аудиограми стварно могу унети мисли у умове људи, то треба да знају сви стручњаци из обавештајних и војних служби. Верују, због тога, да је свет на прагу револуције шпијунаже, јер технике менталне пројекције временом омогућавају значајно побољшање тачности прикупљених података. 

 

Најјефтинија безбедна шпијунажа

vidjenjeЈедан од иницијатора да САД истрају у парапсихолошким истраживањима је Адам Манделбаум. Његов став је занимљив, разборит и сугестиван: „Ментална пројекција није ограничена временски ни просторно, те има неограничени потенцијал прикупљања података. Особа која се ментално пројектује из неке просторије у Мериленду или Москви може бити у стању да свој ум пошаље било где другде на планети (или ван ње). А влада на то не мора да потроши много новца. Особа која шпијунира не може бити ухваћена, убијена, испитивана или коришћена за уцене.“ Шта закључити о строго поверљивој сфери у којој се одгонета моћ мисли у војне сврхе?

Амерички експерти за менталну пројекцију са Станфордског истраживачког института рекли су довољно само у једној реченици: „У најекстремнијем примеру, особа која се контролисано ментално пројектовала била је у стању да уђе у једну добро чувану зграду, прође кроз закључана врата и претражи ормаре са архивом како би прочитала тајне папире. Све то учинила је без активирања аларма, узнемиравања чувара или паса и снимка на сигурносној камери“. 

Уосталом, идеје о томе да треба некога напасти у кортикалној су сфери где су вибрације изнад бета ритма, од 20 до 500 херца. Расположења као што су узнемиреност, анксиозност, агресивност, бес, гнев... припадају гама, омега, ро и сигма ритму мозга. На срећу, Земља за те фреквенције недодирљива, а исто тако и смирени људи. Све што је у мислима у фреквентном подручју изнад 20 херца може само да повећава количину зла. Зле замисли изазивају енергетски дебаланс, који природа према својим законима мора да уравнотежи.

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 697 гостију и нема пријављених чланова

Our website is protected by DMC Firewall!