Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Срби и ванземаљске технологије

Srbi i vanzemaljci

Свака информација је прилика за учење. Ево могућности да заједно размишљамо о једном ставу објављеном у књизи Стивена М. Грира под насловом Скривена истина - Забрањено знање (Време је да сазнате):

„Деловањем на нивоу звука и мисли може се саставити астрални облик и затим се увести у материјални, тродимензионални свет... Санскрт је древни језик од којег потичу сви индоевропски језици. У тој традицији, у Ведама, говори се о имену и о облику. Оно о чему говоре је звучна вибрација предмета, из којих настаје њихов облик. Људи који су увежбали одређене технике могу ући у одређено стање свести и преко звука и вибрације мисли манифестовати неки предмет – било да се ради о јабуци, прстену или неком другом предмету. То је ниво космологије на којем се налази зачетни облик целокупног знања. Зависно од склоности и интереса човек тог нивоа свести може да прими различита знања... Шездесетих година 20. века откривена је технологија која омогућава извлачење интелигенције, догађаја или разговора из онога што се зове 'бели звук' свемира. Помоћу тих напредних електронских система, развијених у морнаричкох бази White Oaks у Мериленду, могуће је извући све што је икад речено или учињено на неком месту... Свака тачка у простору и времену је пут до сваке тачке у простору и времену. Буквално свака тачка у свемиру је „кодирана“, све што се тамо догађало оставља потпис који се може прочитати... Све што говоримо и чинимо кроз цео живот је трајно, заувек записано – као код кристала, али на нивоу свести и духа“.

Све време у својим књигама и написима пишем о моћи мисли и скоро да сам уверен да је истина да је уз мисли и звук једнако важан за стварање и подизање личности на виши душевни и духовни ниво. Немојте ни помислити да ја немам проблема у схватању ове истине. Много времена трошим да самоисцељивање и упркос видљивим резултатима, мислим да ми најважније измиче: Како да мисао и реч поуздано стигну до подсвести, не би ли мењали структуру моје личности? На путу сам самоспознаје, али још не наслућујем колико је пут дуг и колико ће то кретање трајати. Можда га кодирана смрт прекрати.

Тврдња Американца Грира у вези са санскртом је веома занимљива, обзиром да постоји древна повезаност Срба са ведским знањима и повезанист индијског бенгали језика са србским језиком, коју доказују бројни лингвисти. Када кажем Срба, мислим и на Русе, будући да су Руси и Срби (до глосатора Караџића – Серби) исти народ. Говоре истим језиком и пишу истим писмом.

Сви народи који се разумеју, а поготово ако говоре исти језик, су без изузетка род. Перунове веде  потврђују наведену истоветност, а истовремено показују зашто су Срби прихватили хришћанство, или боље речено, да је суштина хришћанства произашла из србског (раског) приступа животу. Србе још увек у Мађарској зову Раси, Руси су Раси (Русија се чита Расија). Још живи Рашка област (главни град био је митски Рас), мада је упорно и неуспешно преправљају у Санџак.

Артефакти откривају истину

.be&t=53" style="margin: 0px 20px 30px 0px; float: left;">
.be&t=53
Артефакти пронађени на тлу Србије доказују да су Срби од постања имали искуства са ванземаљцима и да су Протосрби примењивали технологије, које су се потом шириле светом, баш као и србски народ. Садашњој генерацији у Србији ће вероватно тешко пасти да прихвати и схвати претходне тврдње, будући да је много рађено на онесвешћивању Срба и брисању и прекрајању србске историје.

О чудесној држави Мериленд писао сам у својим књигама. На пример, у својој књизи Мисаони изазови цело једно поглавље посветио сам институцијама Мериленда. Важно је да се схвати на шта су све спремни „владари из сенке“, међу којима су језуити и Мормони најистакнутији, а сигурно нису изабрали Мериленд без разлога. Њихова прича о опасним ванземаљцима, „смаку света“ и Другом повратку Исуса Христоса је лажна, безбожна и нехумана. Да би се схватило колико су опасни, треба знати шта значи реч Христос и тежити да се Христос прими душом. Пратите информације везане за ту америчку државу и много тога ће вам се слегнути у свести, уколико трагате за истином и желите да демистификујете стварност.

Истина је да је свака тачка у свемиру повезана са сваком другом тачком, да је свест нелокална и да све утиче на све. Зато је могуће тренутно деловање на даљину. Светлост није најбржа. Најбржа је мисао, а ум је све време на сваком месту. „Све што говоримо и чинимо кроз цео живот је трајно, заувек записано“.

Показаће се ускоро да је србски приступ истини прави. Други, па чак и непријатељи, временом склапају мозаик истине, који потврђује да Раси имају једну од кључних улога у развоју човечанства, а да, с друге стране, деструктивци имају највише проблема управо са Расима (Руси и Срби) – аријевцима, због њихове истинољубивости.

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 285 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd