Оцена корисника:  4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Одређеност је угрожена

Nikola Tesla1 CopyЖивимо „на крају времена“, „на крају историје“, „на крају философије“, „на крају крајева“... Једино је неспорно да је реч о специфичном времену на додирници миленијума, између ере информатике и ере нанотехнологије, између Ере Рибе и Ере Водолије, по уласку Сунчевог система у ново звездано-планетарно простор/време, када се мења резонанца на којој вибрирају људски мозак, планета Земља, јоносфера и ко зна шта све у космосу. На крају смо неког од бројних космичких циклуса. То значи, да се све у вези са човеком подиже на виши ниво, и то двоструко виши.


У времену које следи, подићи ће се свест људи, а веома вероватно и душевна сфера животиња и биљака. Већина технологија коју свет познаје напустиће сцену. Могуће је да ће их заменити технологије засноване на слободној енергији названој „нулта тачка“. Тада ће се све што људи желе или мисле приказивати тренутно, укључујући љубав и страх. Скривене намере људи изгубиће значај. Измениће се физичко и енергијско тело и састав ДНК људи. Повећаће се интуитивност и учесталост увида. После 2012. године људи ће се, под утицајем вибрација Земље и јоносфере, постепено вратити првобитној природи – уласком у „пету димензију“. Наступиће ера нове светлости и нестати страх од разних, у међувремену измишљених, концепата. Неће бити свесни како им се свест брзо мења. Моћ мисли подсетиће на време митске Атлантиде.[1]

Научници су почели да помињу бесмртност и да не постоје неизлечиве болести. Емпиријска наслеђа ће се показати као неупотребљива и биће одбачена. Ново време доноси преображај друштва у којем ће доминирати истина, интелигенција, увиђање и милост, након што се због освешћености у себи коначно ућуткају разум и его. Посматрано у макрокосмичким димензијама, људски род ће доживети револуционарну еволуцију.

У вези са претходним, Стивен Хокинг је написао нешто веома занимљиво: „Ајнштајн је мислио да се Бог не игра коцкицама. Сви налази, међутим, указују на то да је Бог и те какав коцкар. Космос се, заправо, може замислити као џиновски казино у коме се у свакој прилици котрљају коцкице и окреће рулет“. Истина је у сваком случају другачија. Свет који је створио Творац је логично заштићен од све опаснијег човека. Стога, једна од заштита је неодређеност одређености. Парадокс? Можда је најпознатији заштитни парадокс „квантни скок“, који недозвољава разлучивање материје од таласа, али их је много више. То је седам брава од којих су кључеви у седам временски неспојивих руку.[2]

Све чешћа су размишљања о могућности да се мења одређеност и богомдани космички програм. Чини се да су људи схватили да живе у времену који је раскрсница и да један пут води у суноврат а други према новом „златном добу“. Но, није реч о избору пута, него о раду на прогледавању, освешћивању, стварању услова за промене и мењању себе. Дакле, први пут у овом историјском периоду, у при крају апокалипсе, постоје људи који су схватили да не могу никога променити осим себе и, стога, уче савременике како да оздраве, а самим тим да себи продуже живот и буду у могућности да помогну другима. Уколико у својим наумима успеју, то ће значити да су продужили трајање животних, историјских и космичких циклуса, а самим тим разумели још један део Божјих замисли. То, није мешање у Божије стварање, већ приближавање Творцу разумевањем сврхе живота.

На основу реченог, јасно је да је реч о одговору на једно од основних философских питања: да ли постоји случајност, или је све одређено. Судећи по свему што се догодило кроз историју, све је одређено пре Постања. Догађаји се ритмично понављају, људи и сва жива бића имају сопствени биоритам, све у људском организму је врста програма, те је и људско понашање предвидљиво. Следи клонирање људи и примена вештачке интелигенције, што је могуће остварити само уколико је савршено познато све, од космичких закона, законитости и принципа, до садржаја и понашања елементарних честица.
Уколико се покаже да је све што је Творац створио врста човеку недоступног, непроменљивог програма, или да су људи клонови Елохима, онда не постоји начин да се било шта измени, и свет, овакав какав је, срља у пропаст кроз самоуништавање. У тој варијанти људи могу само да желе, верују и слуте да ће Творац у неком тренутку интервенисати, не би ли сачувао своја створења.

Међутим, уколико толико спомињана „слободна воља“ подразумева да човек може да мења себе, то значи да није све безизлазно како изгледа – мењањем себе, човек може изменити свет и, у коначном, космос.

Genetski kodПрви пут у историји појавила се плејада научника који не раде на новим материјалним изумима, већ уче о томе како оздравити и продужити људски век, односно како кориговати и мењати догађаје. Време људског „пада“ је трајало милионима година; тоњење у материју такође стотинама хиљада година, али буђење траје више стотина година.[3]

Све више људи зна за Георгија Николајевича Ситина,[4] Влаиља Петровича Казначејева, Александра Трофимова, Ларису Фотину, Григорија Грабавоја, Генадија Јаковљевића Темњикова,[5] Џоа Спендецу,[6] Вадима Зеланда, Бору Савића, Пјотра Гарјајева, Живорада Михајловића Славинског,[7] Светозара Радишића[8] и друге истраживаче људске душе и свести. Ситин је први понудио измену сопственог менталног програма помоћу речи. Казначејев и Трофимов су радили са „огледалом Козирева“ на мењању енергијског стања људског организма. Фотина је предложила како мислима да се утиче на сопствено здравље. Грабавој предлаже да се до измене структуре личности дође замишљањем бројева који су већ програмирани у човеку. Темњиков утиче на измену менталног програма информацијама. Спендеца сматра да је могуће променити себе стварањем плацеба, које је заправо остваривање замисли другачијег, здравијег себе. Зеланд, Савић и Гарјајев сматрају да се човек може ресетовати и преко информација из примарне ћелије и информација из некада здравих гена изабрати најбољи исход и освежити се до оздрављења. Славински ради на исцељивању (оздрављење) душе. Радишић применом своје методе аутохипнозног самоисцељивања саопштава подствести пробране информације које тренутно прихватају умне ћелије, умно срце и умни мозак, те организам усвајањем информација достиже потпуно оздрављење.

Природно, оздрављење подразумева продужење трајања живота, а то значи да се и космички циклуси ремете, односно продужава временски размак међу њима. На тај начин се излази из тзв. историјског периода. Јасно је да су здрави људи предуслов космичке промене. Исто тако је јасно, да није важно да људи буду само здрави, они морају да буду и племенити, уколико се рачуна на стварање боље и извесније будућности.

 

Напомене:

 

[1] До веома сличних закључака, који на неки начин објашњавају феномене као што су психокинеза, левитација, психичка исцељења, затим телепатија, медијумизам, сомнабулизам, материјализација, прекогниција, ретрокогниција и виђења на даљину, дошли су Никола Тесла, истражујући карактеристике скаларних (стојећих) поља и британски научник Руперт Шелдрејк, испитујући морфогенетско поље (видети: Александар Милинковић, Никола Тесла проналазач за трећи миленијум, стр. 122).
[2] Stiven Hoking, Kosmos u orahovoj ljusci, стр. 79.
[3] Бела Хамваш, Scientia Sacra I – Духовна баштина човечанства 1, стр. 118.
[4] Георгиј Николајевич Ситин објавио је више десетина књига. Више о методама исцељивања информацијама (речима, текстом) могуће је сазнати у Центру Георгиј Н. Ситин, Москва, Булевар Јана Рајница д. 1.
[5] Лекари који раде са Генадијем Јаковљевичем Темњиковим поседују приручник са списком фреквенција и корективним програмима за 1.685 болести. После терапије наведена екипа пацијентима нуди уређаје с припремљеним комплексом програма. Метода је практично испитана и доказана на хиљадама случајева. Примењује се у руској медицинској пракси, будући да поседује лиценцу Министарства здравља Руске Федерације.
[6] Dr Dispenca, Džo, Placebo ste vi, Leo commerce, Beograd, 2016.
[7] Slavinski, Mihajlović Živorad, PEAT – Novi putevi, Izdanje autora, Beograd, 2010.
[8] Светозар Радишић, Мислим – исцељивање информацијама, Пан.пласт, Београд, 2011.

 

 

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 1710 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd