Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Сједињене Државе и Европска унија ратују против Срба

Azilanti iz SirijeИзвод из књиге Неоружани облици агресије, објављене 29. јануара 2015. године.

Србима се упорно понавља историја и то понављање подсећа на чудесну благодат, као да постоји учитељ који је бескрајно стрпљив и чека да се животна лекција кад тад научи.

Тренутно у окупирану, опљачкану и обесправљену Србију, преко неспретних марионета у државној администрацији перфидно смештају избеглице за чији су прогон најнепосредније везане структуре тзв. великог брата. Реч је о незамисливим злочинцима, а све више књига потврђује да су првосвештеници Левити и њихови наследници језуитски талмудовци са симболима Вавилона и Старог Египта превршили сваку меру. Како изгледа тај антисвет може се сазнати из књига као што су Српско срце Јоханово, Акција Донатор и (Про)Западни злочин. Генерал-мајор Константин Павлович Петров је добро запазио да је „процес концентрације управаљања производним снагама фактички завршен“. Али, зашто су Срби и Руси толико занимљиви за деструктивце? Зашто су човек и његов свет назадовали, уместо да напредују?

Постоји једноставан одговор. Истинска интелигенција је уништавана много година унапред. У појединим градовима у претходним временима (познат је пример, за Јарослављ), гимназијалце су убијали само зато што су носили качкете уз униформу. Чим се помоли качкет, следи метак у потиљак. Да не би израстао нови руски интелектуалац. Зато су дечаци ишли улицама без качкета. Онда су чекисти, након хватања неког дечака, на његовој глави, на коси, тражили линију улегнућа која је остала од качкета. Чим нађу такво улегнуће, на лицу места га устреле. Када су уништавали гимназијалке, гледали су и на лепоту. У првом реду су уништавали оне лепе. Да не би потом нарађале лепу руску децу. Јер, деца ће одрасти и исто постати интелектуалци. Тако се радило пре једног века.

Тако су пролазили Руси, а Срби се у вечној садашњости питају зашто су се сви устремили на њих, када никоме зло не чине. Зашто Србима одузимају име, писмо, језик, навике, веру, традицију, историју, душу? Зашто Србе убијају и прогоне? Зашто, зашто, зашто, хиљаду Зашто?

Планета лажи

Planeta laziПрепознате су велике лажи, [1] везане за намерно изазвање ратова, лажно слетање на Месец, лажне револуције и погубљења вођа, лажне историје, а потом лажна погубљења слуга и робова „светске владе“. Нису више тајанствени „пацовски канали“, „Ватикански тунели“ и инсценирања злочина у Вуковару, Дубровнику, на Маркалама, у Сребреници и Рачку (толико бар Срби знају). Нескривени државни тероризам који се уврежио широм света и провидне подвале преко организација типа „Отпор“, згулиле су маску с вавилонско-језуитског обличја тзв. великог брата. Важно је што су раскринкани пре него што су успели у науму да униште род на којем је заснован исконски дах планете. Садашњост сведочи да су доктори наука Анатолиј Кљосов, Генадиј Дљасин и Генадиј Темњиков стигли у последњем тренутку и да ће њихова истраживања пресудно утицати на освешћивање људског рода. Наравно, то никако не одговара вавилонско-језуитском, по ко зна који пут „најновијем светском поретку“, који је стваран дуже од 2520 година. Деструктивци нису успели све да сруше.

После свега што се догодило и шта су о догађајима људи вични прекрајању историје записали, не зна се да ли је постојала Византија, други, трећи и источни Рим или су Источне Ромеје касније, ко зна зашто, назвали Византијцима? Да ли су постојале Туделска Србија, Тулуска Србија, Фрушка, Данска Србија/Данија, Полапска Србија, Балтичка Србија, Веле Србија, Тодора Велимировића Србија, Северноафричка Србија (Вандалско царство)? Шта је то написао Сигмунд Фројд у брошурици о Мојсију? Како сазнати да ли је Подунавље исто што и Горњи Египат? Да ли је Галичица исто што је библијска Галилеја? Не зна се да ли је Свети грал златни врч Исуса Христоса или је пехар Александра Македонског. Не зна се да ли су Исус Христос и Иса из Кашмира иста личност. [2] Осим тога, не зна се где се налазила Троја. Не зна се зашто се Швајцарска зове Тајна Србија, а један део Русије Нова Србија. Да ли је Карађорђе Петровић пореклом Арнаут? Зашто је Фридрих Ниче написао композицију која се зове „Србија“? Да ли је Никола Пашић учествовао у „Бернској афери“? Да ли је Мартин Борман умро у бункеру или је руководио препородом Немачке после рата? Да ли је Хитлер умро природном смрћу 1962. године у Аргентини? Да ли је Јозеф Менгеле наставио злогласна истраживања на људима у Сједињеним Државама? Да ли се у Астани још једном користе стари србски симболи? Да ли су... итд, итд.

Познато је, да је садашњу опште признату светску историју написао француски лингвиста и историчар Јосиф Јустус Скалигеру историјском опусу под називом Opus Novum de emendatione temporum (1583) и Thesaurum temporum (1606). Обе књиге пуне су олако написаних датума, произвољно писаних без научне верификације. У књигама се понављају датуми који су дељиви или се слажу са кабалистичким бројевима 333 и 360. Његову хронологију је завршио француски језуита Дионисиос Петавиус у делима De Doctrina Temporum, 1627. и 1632. године. Књига Откровења је највероватније написана тек у 15. веку (јер садржи хороскоп – зодијак датиран од 25. септембра до 10. октобра 1486. године, а саставио га је кабалиста Јохан Ројхлин). Званично, Откровење је настало у време владавине цара Домицијана, око 95. године. Један мањи део научника тврди да је књига написана већ за време прогона хришћана у доба Нерона Клаудија Цезара Августа Германика, мало пре 70. године. [3]

Припрема савршеног злочина

Priprema zlocinaКо спречава научнике, друге интелектуалце и системце да дају одговоре на наведена питања? Ко не дозвољава да се у школама у Србији предаје о прекрајању историје и важности србског језика и ћирилице? Зашто се на таква питања одговара подсмехом, иронијом и одмахивањем? Да није реч о домету и остваривању Доктрине 20/1, усвојене 18. августа 1948. године у Савету за националну безбедност САД, ради разбијања СССР, ЧССР и СФРЈ, или је реч о неким још мистичнијим разлозима?

Где су у тој стварности азиланти? Део њих не жели да иде даље. Желе да остану у Србији. Невладине организације предлажу да прогнаници остану у сиромашној Србији и да им се упркос немоћи понуди држављанство. Вехабије користе прилику да врбују пролазнике за остваривање подривачких циљева. Међу хиљадама људи у колонама налазе се сигурно и плаћеници деструктиваца, уходе и потенцијални терористи. Можда је најважније што из Сирије на Запад одлазе, и кроз Србију пролазе, антиАсадовци, који су били међу побуњеницима и који су стекли ратно искуство у борби против званичне сиријске армије. Како је очевидно да Русија помаже званичне оружане снаге Сирије, могуће је да Запад искористи избегле и све бројније младиће за будући рат Запада против Русије. Речју – хаос.

Уз то, бивши француски председник Никола Саркози је конкретан: „Требало би отворити и прихватне центре у земљама Северне Африке, као и у Србији или Бугарској, јер те две земље нису у простору Шенгена“. Очевидно је да је то још један прорачунати притисак на Србе да се определе за Западну Европу и НАТО, против Русије. Хумани лицемер у улози језуитског пиона, понудио је накнадном памећу решење уместо актуелног председника Француске. Та игра је одавно проваљена. Наводно штите режим преко „независних“ слободњака. У ствари, треба утрошити Србе против братског руског народа. Све што се догађа је припрема за следећи неминовни рат између западне и источне цивилизације, односно одвлачење пажње од припреме. Када би успели да придобију Србе за рат против Руса, то би значило „једним ударцем...“. Савршени злочин.

Прогнаници и њихова судбина су само још један доказ да рат САД и ЕУ против Срба није престао. Он траје у свим димензијама. Капитулантска власт нема храбрости да тражи да дојучерашњи непријатељи оправе зграде које су симболи и споменици агресије, подсетници на бесправни напада на Србе 1999. године, а већ прихвата и даље намете и понижења. Поврх зграде Министарства одбране СРЈ налазе се билборди и рекламе војске које ће, по свему судећи, учествовати у походу на исток. Сједињене Државе и Европска унија преко следбеника египатско-халдејских првовештеника чине све да униште Србе, освоје њихов простор и ресурсе и да наставе поход на исток, у настојању да униште и Русе. Наводно, основни проблем су православље и словенство. Чак и да су православље и словенство сметња, у демократизованој цивилизацији не би смело да се помене такав разлог за притисак, убијање и истребљивање.

Када се изгради превисока кула, она се сруши на градитеља. Да се то временом не би понављало, потребно је знање о човековим дометима. Проблем је што су западни деструктивци остали без умних људи, заборавили основни концепт, несвесни времена, опасни по себе и цео свет. Планета Земља иде у сусрет неизвесној будућности због њихових схватања. Ипак, иза људског рода на планети Земљи полако али сигурно остају преваре, а чини се да и вековима гајена мржња губи дах. Људи прогледавају и освешћују се. У понуди је суштинска слобода. У планетарној представи под називом „Сан летње ноћи“ Срби и даље имају важну улогу.

 

Напомене:

[1] Инжењер НАСА-е, Кели Смит, је признао да људска посада не може да напусти Земљу и слети на Месец, јер се у међупростору налазе Ван Аленови појасеви зрачења, који би спржили астронауте и електронику у свемирском броду.

[2] Видети: ISUS/ISA a.s., ponizni Božiji poslanik – Život prije raspeća, preživljavanje sa raspeća, život poslije raspeća, grob ISUSA/ISA a.s, u Kašmiru (Превела Фахрија Авдић; књига је објављена у Сарајеву у фебруару 2009.; на корицама је фотографија гроба у Сринагару у Индији).

[3] Анатолиј Тимофејевич Фоменко, Статистичка хронологија (математички поглед на историју) – у ком смо веку?, стр. 159 и 378.

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 59 гостију и нема пријављених чланова

Our website is protected by DMC Firewall!