Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ковид 19 и Црно језуитско-вавилонско пламство

Kovid i jezuitiИзвод из књиге Ратове није могуће добити, поглавље „Последице неоружаних облика агресије“, стр. 109–119.

Живимо у занимљивом времену, при крају апокалипсе, на почетку освешћивања. Хтели би грађани Србије у Европску унију, а не би хтели у НАТО алијансу; хтели би да буду једнаки са осталим Европљанима и да их Запад више не убија, а не би хтели да им Европа отима Косово и Метохију. Хтели би да буду слободни у неслободном свету и да им нико не утиче на традицију и достигнути ниво културе. Хтели би да задрже своје особине попут добротољубља, родољубља, истинољубља, богољубља, гостољубља, милосрђа... Челници у Европској комисији, где су окупљени језуити и вавилонци (хермесовци и хирамовци) не намеравају да оставе Србе на миру и да им гарантују да их неће и даље убијати, прогонити и отимати територије.

У Србији деценијама нестају деца, а власт не објашњава у чему је узрок. Не реагује ни на убиства кланова подземља, нити на оптужбе да не чини ништа против микрочиповања, зрачења, тровања становништва, контроле кретања људи и контроле ума. Делује као да администрација Србије није нити вољна, нити организована за одбрану од неоружаних облика агресије. Срби и Србија губе у економској, идеолошкој, културолошкој, технолошкој, психолошкој, религијској и свим другим сферама у којима је нападнута. Власт несрбски сарађује са окупаторима, понизно и беспоговорно. Свима је јасно како се долази на министарска места и лако је сазнати и препознати ко од министара колико зна.

У таквој Србији, министар здравља Златибор Лончар, лаконски изјављује: „Верујте лекарима, а не естрадним звездама.“[1] Ништа логичније. Проблем је само што су лекари, из више разлога, до непрепознатљивости променили своју професију, посебно однос према пацијентима. Немају времена ни за стрпљиве пацијенте;[2] зависни су од фармакомафије; претворили су болеснике у бројке и називе болести – отуђили су се од разлога настанка и постојања медицине. Већина лекара никада није чула за књигу Медикус, а камоли да је прочитала, нити знају да је суштина оздрављења исцељивање, не лечење. Коначно, врхунац бесмисла савремене медицине је да лечи душу лековима.

Откуд су се у тој причи створиле естрадне звезде? Па, колико често се у медијима појављују врхунски лекари који кажу да нешто у званичној медицини није у реду? У ретким приликама у којима се то догоди, бивају исмејани, брзо заборављени, и мало ко зна да још постоје. Треба само размислити како се понаша већина новинара, од којих зависи ко ће бити позван у радио, ТВ и интернет емисије и коме ће објавити напис у штампи, па закључити да ли неко, осим естрадних уметника, има прилику да нешто изјави.

Деветнаестог марта 2018. године осванули су наслови попут „Покренута истрага против познатих антивакцинаша“:[3] „Док су они ширили панику и бесмислице, од малих богиња у Србији умрло је 12 особа... Више јавно тужилаштво, одељење за високотехнолошки криминал, покренуло је истрагу против јавних личности – противника вакцинације деце, које су преко фејсбука шириле бесмислице, изазивале панику и износиле нетачне информације о ММР вакцини. На тај начин утицали су да се смањи обухват вакцинисане деце, а то је узроковало епидемију морбила, која је увелико трајала у Србији, крајем зиме 2019. године. Тужилаштво у Београду поступило је у правцу утврђивања кривичне одговорности више јавних личности – противника вакцинације деце и они су постали предмет обраде и процесуирања одељења које врши провере наведеног чињеничног стања и прикупља потребне доказе и документацију како би на адекватан начин и у потпуности преткривични поступак био спроведен и окончан... Наведено је, да ни у овом као ни у било ком другом предмету неће бити уступака нити изузетака у смислу утврђивања кривичне одговорности и кривичног гоњења оних лица која су извршила неко кривично дело. Након што буду прикупљени сви релевантни докази и спроведене и друге процесне радње, тужилаштво ће правовремено о томе обавестити јавност... Подсетимо, да су сваки покушај епидемиолога и имунолога да едукују становништво у вези са вакцинацијом они оспоравали својом контрапропагандом. Ширећи дезинформације, проширили су страх и неповерење према вакцини, а са њима и клице вируса... Против 43 таква шарлатана, група од 270 родитеља поднела је кривичну пријаву, због ширења страха и панике од вакцине и појаве епидемије морбила... Међу најпознатијим шарлатанима против којих је поднета кривична пријава, у Првом основном суду у Београду, су: Слађана Велков, Јелена Карлеуша, Мирољуб Петровић, Маја Волк и Мирјана Бобић Мојсиловић. С друге стране, на челу групе родитеља из целе Србије, који су одлучили да кривично гоне готово цео антивакциони лоби јесу доктори Томислав Стевановић из Зрењанина и Владимир Цимерман из Београда. Како кажу, то су морали да учине да би заштитили здравље нације и колективни имунитет“.

Системци који нападају „шарлатане“ имају иза себе недодирљиве политичаре са имунитетом, Европску комисију и Светску здравствену организацију. Само је питање колика ће бити висина казне, а не поставља се питање колико је знање тужилаца и да ли су у праву. Европска унија, која је разарала СР Југославију и убијала Србе, сада брине о здрављу Срба на специфичан само њима својствен начин. Сумње обичних људи потврђују и написи, попут оног којег је објавио британски „Тајмс“ под насловом WHO killed Africa? Важно је да се зна да WHO није упитна речца, него скраћеница за World Health Organization (Светска здравствена организација), што се види из садржаја написа. У тексту је записано да је WHO случајно заразила милионе вакцина вирусом сиде, након чега је, у Африци, беспомоћни народ вакцинисан и бесповратно гурнут у тихо нестајање. Тровање храном, лековима, вакцинама и пестицидима је очевидно специјалка деструктиваца. Уосталом, намеће се питање: Када вам је последњи пут неки лекар препоручио чај или неку проверену народну терапију уместо лека? Зар није чудно да све више деце има дијагнозу „аутизам“ у време када се све чешће рађају индиго, кристална, звездана и светлосна деца, а техника и технологије напредују? Докторка Стефани Сенеф, изнела је своја запажања о узроцима аутизма и посебно навела да је Монсантов хербицид „Роундуп“ кривац за убрзано ширење аутизма и развој других неуролошких поремећаја.[4]

Новинари који подржавају систем, а немогуће је да га не подржавају, јер не би задржали радно место, наравно, не одговарају ни за шта, па ни за етикету „шарлатани“, јер они све знају, те није потребно да се провери да ли су у праву. Уосталом, њихове речи их верно одсликавају, а ниједан нормалан човек нема времена да се са њима годинама суди, иако је познато да чак и Европској комисији нешто смета у правосудном систему Србије. Занимљиво је да новинаре често врбују стране обавештајне службе.

Правници су иначе симболи система. Мисле на основу аутоцензуре мозгом претпостављених и понашају се, у своја четири правосудна зида, као неприкосновени надљуди. Обичан човек немоћно стоји испред официра, полицајца, правника, свештеника и лекара. Шта они науме, то је богомдано. Код њих се правда тешко може замислити, а избацили су је чак и из теорије. На тај начин право нема за циљ правду, па се пресуде знају унапред. Када навуку своје театралне и накинђурене одоре, подсећају цео људски род на то да сви појединачно имају одређену судбоносну улогу у теозофској представи „Сан летње ноћи“, те да душе заслужују баш то што им се догађа.

Прави показатељ односа према истини и слободи ума у свету и Србији је однос према др Јовани Стојковић, која је као психијатар и психотерапеут врсни познавалац лекарског заната и лекарске етике, о вакцинама рекла скоро исто што и жигосане јавне личности. Она се, свесна времена у којем влада „Црно племство“, супротставила подмуклом пројекту насталом у језуитско-вавилонско-мормонским кулоарима. Рекла је „Не!“ Бил Гејтсовим вакцинама које би се давале без сагласности родитеља. Супротставила се претњама да се родитељима присилно одузиму невакцинисана деца и чињеници да би такви родитељи изгубили право на правну заштиту.

После више месеци који су садржали и претње одузимањем лиценце и дозволе за рад,[5] као борац за истину добила је подршку проф. др Бранислава Ристивојевића, декана Правног факултета у Новом Саду, др Јасмине Пеев и Романа Герардиа, професора Експертског центра неуромускуларне патологије из Париза. Њена храброст продужена је и ојачана њиховом храброшћу. Ристивојевић је написао отворено писмо: „Са непријатним изненађењем сам примио вест да је Суд части ЛКС покренуо поступак против др Јоване Стојковић. Изненађење је непријатно, зато што се у решењу о покретању поступка против др Стојковић не пребацује да је својим немаром или незнањем нарушила здравље пацијента, него што се усудила да говори“. Др Јасмина Пеев је подржала београдску лекарку следећим речима: „Прво, a priori, слажeмo ce да нико никада не би смео свом ближњем да убризга у тело било шта против његове слободне воље. То је основни принцип слободе бића, који је универзалан. Свако ограничење ове слободе јесте терор, диктатура, злоупотреба... ускраћивање слободе живљења. Где су србски филозофи да подрже став ове докторкe? У име слободе живљења! Где су правници, да штите правo на слободу располагања свога тела?! Где су интелектуалци да се обруше на интелектуални тероризам државе над здравим разумом? Друго, питање исправности науке која намеће обавезу вакцинације. Одмах уочавамо да само источне земље где живе Словени, подлежу овој обавези. Породице на западу Eвропске уније, углавном, још увек имају слободу избора. То значи, да наука није јединствена – oна је јасно географски подељена! Aпсурд. Важи ли научна егзактност и на Истoку или само на Западу? Сасвим је јасно да тy политика намеће насилана решења. Како другачије објаснити, да управо они који су преживели Хитлерово трајно решење, „die Еndlösung“, у Другом светском рату, стоје сада на удару обавезниx вакцина? Да баш они остају без слободе избора!? Ко ту може да истера истину на видело? Окренимо се самим произвођачима вакцина, будући да је реч не само о медицинској него и о фармацеутскoj афери. Контроверзни др Морис Хилеман, творац бројних смртоносних вакцина, који је како тврде системци спасао милионе људских живота, неколико месеци пре него што ће умрети 2005. године, отворио је душу и изјавио да му је место у паклy.“[6] Да ли је у праву др Michael Farley када пише и говори да су вакцине велика превара, да не обезбеђују имунитет и да све вакцине изазивају енцефалитис? Још једна „теорија завере“, или доказ да свет живи у матриксу?

Роман К. Герарди, уз обимну аргументацију из истраживања свог научно-истраживачког центра, супротставио се намери тзв. системаца да одузму дозволу за рад докторки Стојковић, због испитивања тачног нивоа безбедности програма имунизације: „У овој тужној ситуацији, чврсто верујем да би као основно људско право требало да се размотри могућност да било који доктор медицине јавно изрази резервисаност према обавезној вакцини.“[7]

У каквој Србији се догађа фарса са вакцинама најбоље показује изјава Александра Вучића на свечаности прославе Дана државности у Орашцу: „Слобода без државе је анархија, а држава без слободе је тиранија и научили смо да једно без другог не иде, као што Србија није Србија, ако Карађорђе и господар Милош нису заједно“.[8]

Без сврставања у тзв. шарлатане и естрадне звезде, када је реч о вакцинацијама, очевидно је да народ није непристрасно информисан, што се и не може очекивати од система језуитско-вавилонско-мормонске елите.[9] Искрени, умни људи, би допустили човеку да слободно мисли, али ни то се не може очекивати. Када се то у историји догодило? Зар треба очекивати истинољубље у историји у којој је измишљена непостојећа демократија, а она је уз корупцију и непотизам дежурна тема на Земљи?

Да би се човек, бар мало, приближио истини (на планети на којој, као што је речено, владају мржња, лаж и неслобода), треба узети у обзир и друге податке. На пример, карактеристичне су изјаве Теда Тарнера, власника америчког медијског концерна Си-Ен-Ен (CNN), о томе, да су разлози за глобално отопљење, заправо, у превеликом броју становника планете („премного има материјала“), који је неопходно смањити за две трећине, доводећи га до две милијарде људи, што ће омогућити да се осигура висок животни стандард за о(п)стале у животу. Ако је за утеху, није поменуо тзв. „златну милијарду“ и текст на споменику Georgia Guidestones у америчкој држави Џорџији.[10]

Подразумева се да власт највише поверења има у „филантропе“ попут оснивача Мајкрософта, члана групе „Билдерберг“, Била Гејтса, који је испред бројне публике на трибини о животној средини рекао: „На планети тренутно има око 6,8 милијарди људи. Тај број, ускоро би могао порасти на девет милијарди људи. Али, ако направимо јако добар посао са новим вакцинама, реформом здравственог система и здравственим установама за репродуктивност, број бисмо могли да смањимо за отприлике 15 одсто“. Фондација Била и Мелинде Гејтс је у јуну 2013. године објавила да је спремна да издвоји велики износ за развој „нановакцина“. 

Занимљиво је да је Гејтс, 27. априла 2018. године, на научном скупу у Масачусетсу, изнео апокалиптично упозорење да ће смртоносна епидемија погодити Земљу током наредне деценије и да ће смртоносна болест убити више од 30 милиона људи за неколико, највише шест, месеци: „Стога, би све државе света требало да се припреме за пандемију која предстоји свету, и то на исти начин као што би се припремале за рат“. Новинари тврде да и амерички Конгрес сматра да „има нечега“ у Гејтсовим тврдњама, будући да је одобрио (кад пре?) додатна средства Националном центру за контролу и превенцију болести. Претпоставља се да ће управо САД предводити глобалну самозаштиту, и подстаћи друге државе, да раде на припремама за сузбијање најављене пандемије.[11]

Фредерик Вилијам Енгдал, познати амерички политиколог је написао: „Не знам ни за једну вакцину за коју је доказано да је унапредила људско здравље било које популације у свету. Ни једну вакцину! Теорија о вакцинама коју су развили Луј Пастер и Роберт Кох у 19. веку заснивала се на научној превари, обмани и лажи. Рокфелерова фондација је 1920-их сагледала огромне потенцијале вакцина за контролу популације. Они су тада одлучили да преузму контролу над медицинском индустријом у Сједињеним Државама, тако што су формирали фондацију како би успоставили квалитетну контролу над медицинским школама. Све школе природне медицине, проглашене су научно некомпетентним. Само од Рокфелера одобрено медицинско образовање добило је могућност признања, са државним сертификатима. Америчка лекарска асоцијација је била купљена од Рокфелерове фондације. Концепт медицине заснован на позитивизму, из којег су произашле бројне специјализације, ослонцем на хемију, потом се проширио на Европу, Источну Европу и цео свет, укључујући Кину. Сви су поверовали да је реч о добром, хуманом систему. Реч је о машини смрти“.[12]

Познати амерички нутрициониста Ајонус Вондерпланиц, препоручивао је исхрану сировим, необрађеним намирницама, дружио се са животињама, велики су изгледи да је убијен, на једноставан начин је објаснио зашто је немогуће да вирус пређе са животиње на човека на природан начин.[13] То значи, своје бактерије и вирусе не треба дирати, јер имају одређену значајну функцију у организму, а туђим вирусима никако не дозволити да уђу у тело. Приликом вакцинације, у човека се убризгавају туђи вируси.

За оне који прате развој ситуације у свету и настоје да се што пре престроје пред следеће ратове, може да буде важно што у Извештају Савета безбедности Русије пише: “Ми као врста имамо могућност да наставимо да развијамо наша тела и мозак здравом узлазном путањом, или можемо пратити западни пример последњих деценија и намерно отровати нашу популацију генетски измењеном храном, фармацеутским производима, вакцинацијама и брзом храном, које требају бити класификоване као опасне, заразне дроге... Морамо се борити против овога. Физички и интелектуално онеспособљена популација није у нашем интересу ”[14]

Једно је сигурно, неоружани облици агресије, којима се циљно смањује број становника на Земљи, део су тоталног рата против човека. Можда је та врста рата изнуђена, ради освешћивања и оплемењивања људског рода, што је, очевидно, једино могуће кроз највеће изазове, искушења и тешкоће. Међутим, уколико није реч о излазу и опстанку на душевно раскомаданој планети, онда је на сцени бесмислен рат против Творца.

 

Напомене:

[1] Проблем је управо поверење у државу и цео здравствени систем Србије. Специјални саветник у Министарству здравља Републике Србије, Љубиша Милановић, је 13. децембра 2011. године јавно критиковао надлежне државне органе (Специјално тужилаштво, БИА и Министарство правде), због ометања борбе против корупције, поменувши клиничка испитивања лекова на људима. Од тада је изгубио радно место и нестао са јавне сцене. Свој нестанак је у телевизијском обраћању јавности без имало сумње наговестио. Видети:

[2] Енглеска реч patient, из које је настала реч пацијент, значи: болесник, стрпљив, трпљив, истрајан, упоран…

[3] Блиц, 19.03.2018, 12:54.

[4] „Роундуп“, произведен 70-их година 20. века садржи хемијску супстанцу глифосат, кључни разлог за забринутост докторке Стефани Сенеф, која је истраживала узроке пораста аутизма у свету. Употреба Роундуп-а је ограничена на траве, јер глифосат убија биљке. Међутим, Роундуп се сада регуларно користи и за житарице. Сваки производ који садржи кукурузни сируп, састојак газираних пића, такође има глифосат у себи. Према бројним истраживањима, глифосат исцрпљује амино-киселине тирозин, триптофан и фенилаланин, што може довести до гојења, депресије, аутизма, болести црева и Алцхајмерове и Паркинсонове болести.

Напретком ГМО, биљке попут соје и кукуруза су применом биоинжињеринга, пројектоване да толеришу глифосат, те је његова употреба драматично порасла. Од 2001. до 2007. употреба глифосата је удвостручена, достижући 81 до 84 милиона килограма 2007. године само у Сједињеним Државама.

[5] др Томислав Стевановић, др Радмила Умићевић, др Александар Ивковић, др Владимир Арсенић и др Бојан Грујин су поднели предлог за покретање поступка пред Судом части против др Јоване Стојковић са циљем да је политички омаловаже, наруше јој стручни углед и одузму лиценцу и дозволу за рад.

[6] Paдио је скоро педесет година, као један од пионира, y чувеним Меркеловим лабораторијамa на имунизацији и производњи првих вакцина. Те лабораторије први су изградили нацисти. Bирус сиде, Хилерман je извукао из бубрега мајмуна – oн је творац ове болести! Јавно је признао да је интегрисао у вакцине отрове као живу, алуминијум, алдехид, стране АДН структуре... али чак и делове SV40 вируса који узрокује рак. SV40 je научно доказани окидач туморa! У вакцинe против полиомијелитиса за руско тржиште уграђиваo је тај канцерогени вирус.

[7] Видети: https://srbin.info/2019/02/15/podrska-dr-jovani-stojkovic-iz-francuske-romain-k-gerardi/

[8] FoNet/Danas Online,15. februara 2018, 13.19. Измењено: 13.28.

[9] Вакцинација није обавезна у Великој Британији, Немачкој, Швајцарској, Холандији, Норвешкој, Данској, Луксембургу, Ирској, Шведској, Италији, итд., а обавезна је (да ли случајно?) у Босни и Херцеговини, Црној Гори, Македонији, Бугарској, Хрватској, Чешкој, Словачкој, Пољској и другим бившим социјалистичким земљама. Видети: Др Владимир Димитријевић – Објављено у „Печату“ 27. октобра 2017. Занимљиво је да „прав(ед)ни“ систем Србије није позвао др Димитријевића на разговор, иако је његова анализа вакцинисања најдубља и најсадржајнија. Естрадне личности су изнеле лични став, најчешће недовољно заснован на научно проверљивим информацијама, али се више од њих и не очекује. Аргументација система треба да буде толико јасна и научно заснована да је не може угрозити било које лично размишљање, чак и код примитивних људи. Међутим, то није случај.

[10] Видети: http://rs.fondsk.ru/article.php?id=2171

[11] Ово упозорење пренели су сви online листови и портали у балканским земљама. Видети: http://www.vaseljenska.com/vesti/vise-od-30-miliona-ljudi-ce-umreti-ce-za-sest-meseci/

[12] Тада је одлуке доносио најчешће Џон Дејвидсон Рокфелер (1839–1937). Рокфелери су били оснивачи банака, оснивачи бројних средстава јавног информисања, експлоататори рудника и људи, иницијатори вакцинисања људи, индустријски бизнисмени и магнати, произвођачи оловних адитива, власници „Џенерал моторса“, оснивачи медицинских школа, „филантропи“.

[13] Сазнајте како вакцинама шире заразе и животињске вирусе.

Видети: https://www.google.com/search?q=aajonus+vonderplanitz+viruses

[14] Из Извештаја Савета безбедности Русије. Видети: „Правда“, 26. април 2018. Неко ће закључити да се у анализи односа према вакцинама нуди решење. Не! Циљ је да се о таквим темама, које нису значајне само за садашњу популацију, мисли разложно, без пристрасности, у име Љубави и Истине, ради слободе, а да исход буде одбацивање мамонизма, ради извесније, боље будућности за људски род.

 

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 840 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd