Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Претње шесте расе

Pretnje seste raseИзвод из књиге Неокортикални рат.

По свему судећи, светским тенденцијама не управља само планетарна, језуитско-масонска политичка елита. Ко стоји иза свега што се догађа, само може да се наслути. Извесно је само да се ствара тзв. нови светски поредак с језуитском „светском владом“. Уосталом, амерички банкар, циониста Џејмс Пол Варбург је 17. фебруара 1950. године пред Америчким Сенатом изјавио: „Имаћемо једну Светску Владу, свидело се то вама или не, само је питање да ли ће та Влада бити основана својевољним пристанком или освајањем“. У чије име је говорио? Пред рушење претходног, хладноратовског поретка, о тој влади је међу првима, још априла 1974. године, писао Ричард Гаднер за „Foreign Affairs”: „Ако одмах не створимо Светску владу, не извршимо ревизију Повеље ОУН и не опуномоћимо Светски суд да има највећу власт – неће бити прогреса... Неопходно је проширити домен деловања оружаних снага ОУН, на све секторе глобалних ратних жаришта, у којима ће такве снаге имати задатак патролирања интернационалним граничним и осталим демаркационим линијама, уз надзор слободних демократских избора у свим државама и уз верификацију спровођења политике оружаног немешања”.

С друге стране, протагонистима новог технолошког, економског, политичког, информационог, религијског и културолошког светског поретка, чија је философија заснована на староегипатској магији и кабали, придружили су се ствараоци „новог криминалног поретка”. Према речима Џона Керија, у улози сенатора из Масачусетса и председника сенаторског поткомитета за тероризам, велику петорку чине криминализована италијанска мафија, руски гангстерски синдикат, јапанске јакузе, кинеске тријаде и колумбијски картели.

Још је опасније што су трећу димензију и креирање свог светског поретка у својим уобразиљама дефинисале и све бројније и све моћније тоталитарне и деструктивне секте. Уосталом, патријарх московски и целе Русије Алексеј Други рекао је у Одеси – где је дошао ради учествовања на међународном симпозијуму о односу религије и науке према човековој околини – „деструктивне и тоталитарне секте настоје да попуне духовни вакуум створен у душама људи”. Тај вакуум покушаће да попуне и сајентолози стварањем најављеног „новог светског сајентолошког поретка”.

Дакле, свет је умрежен са најмање четири структуре које намеравају да контролишу све планетарне процесе.

Pretnje seste rase1Почетак 21. века време је Интернета о којем је писао Никола Тесла крајем 19. века предвиђајући рат свих против свакога. То је време виртуелне технике која прети да помеша стварност са симулацијама. Штајнерови леминзи постали су главни јунаци компјутерских игара за децу. Може се рећи да је човек престрашен ушао у 21. век. Ужасавају нове нехумане појаве: трговци продају људске органе, научници се припремају за производњу киборга (кибернетички организам: пола човек – пола машина), заговорници генетског инжињеринга наговештавају клонирање људи, стварају се и гени који не постоје у природи.

Бројни су написи о дешифровању генетског кода који забрињавају, нарочито при помисли на могућност да патентирање гена одведе свет у нове суптилније и подмуклије ратове. Џон Сулстон, шеф британског Сангер центра, тврди да су научници дошли до оног тренутка када први пут у историји имају у рукама сет инструкција како да направе људско биће и страхује да ће генетичари стварати сасвим нове људске врсте. Немачки филозоф Ханс Гадамер сматра да ће ускоро бити развијено савршено вештачко људско биће, лишено своје судбине и индивидуалности. Стога, Жерар Дин упозорава: „Разоткривање генетских превара биће теже од налажења игле у пласту сена: једино су добро опремљене молекуларне лабораторије, с врхунским стручњацима, у стању да уђу у траг вирусу који је пренео ген”.

Дакле, биоинжињеринг и посебно клонирање животињских врста још један је изазов пред човечанством и хуманистима.

 

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 115 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd