Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Контрола универзалног ума

kontrola univerzalnog uma2Владари из сенке: Тотална контрола грађана

Лист "Правда – on line", 22. август 2012., фељтон на основу књиге "Нестанак ’великог брата’ 2012"

Кључна функција неокортикалног рата, контрола ума, треба да помогне политичким олигархијама да лакше владају свет(ин)ом. то је разлог што су ОУН, као инструмент глобализације, прогласиле последњу деценију 20. века деценијом истраживања мозга.

Да контрола ума није специјалитет нове светске елите, може се закључити на основу говора Винстона Черчила, који је обраћајући се англофилима из САД, 6. септембра 1943. године, рекао: "Наше две земље су те које контролишу судбину света; које контролишу науку и технологију; које контролишу културу. То су оружја далеко моћнија од војне силе. Контролисати оно што човек мисли, нуди много веће добити од одузимања земље или провинција других народа или њиховог исцрпљивања експлоатацијом. Будуће империје ће бити империје ума".

На англо-америчкој основи изграђена је мрежа истомишљеника у Сједињеним Државама, у различитим универзитетским местима, институтима и службама. Ратници који нападају мозак и душу успоставили су мостобран у Холивуду. Део филмова усмерен је на промену свести људи. На пример, у филму режисера Џона Мура "Иза непријатељевих линија", први пут приказаном на носачу авиона "Карл Винсон", храбри маринци убијају "снажне, зле и глупе Србе", који им прете и обарају авионе.

Једна од најмрачнијих студија израђена је за потребе Трилатерале у "Tavistock Institute" и "Stanford Research". Односи се на програмирање промена нација, измене начина живота и свесно одбацивање истине. И, што је најгоре, наводи др Џон Колеман, у својој студији: "Најдивљачкији снови тима научника из тих института постају стварност".

Земља и човек на њој изложени су деловању многих сила и утицаја. Између осталог, они се налазе на електричном потенцијалу од две милијарде волти, који се мења снажно и непрестано. Природно је што су Земља и човек осетљиви на електричне емисије и вибрације и што одговарају на њих.

Према објављеним подацима, за које аутори тврде да су "процурели" из тајних досијеа ЦИА, у експериментима in vivo било је утицаја и на људски мозак. У вези са тим објављена је имформација да Команда за специјалне операције САД и Одбрамбена агенција за напредна истраживања ДАРПА проучавају "ојачавајућа средства". Под кожу својих војника на задњој страни врата уграђују тзв. телесне мониторе. Њиховим активирањем у току борбе, помоћу специјалног "окидача", у нервни систем убризгавају хемикалије за "равнотежу телесне активности и укидање страха".

Већ постоје уређаји за аутоматско плаћање на касама у трговини (АТМ). Они распознају дужицу у оку, глас и покрет усана власника. Међутим, подмуклији иницијатори "супер контроле људи", већ неколико година, тобоже ради појачане безбедности, инсистирају да се та шифра угради у тела људи. Немачка компанија "Инфинеон текнолоџиз", објавила је снимак неуро-чипа, који је са 16.384 осетљива сензора реаговао на електричне импулсе ћелије, појачавао их и упућивао у рачунар. Уградња минијатурних киборга у људско тело свакако би повећала ефикасност и брзину транснационалних економских система, али би слобода кретања људи неповратно нестала.

Експерименти на људима

Eksperimenti na ljudimaЧерчил Велш, председница Удружења грађана за заштиту од злоупотребе људских права, употребом електромагнетног и неуролошког оружја, већ годинама настоји да докаже да ЦИА експериментише са људима. Унесрећени људи, који су се њој обратили, тврде да ЦИА, променом дужине, интензитета и снаге сигнала са уређајима, попут СИГИНТ-а стационираног у Мериленду и ХААРП-а на Аљасци, утиче на њихову психу и држи их под контролом. Најпознатије жртве "контроле ума" јесу Кети О'Брајен, написала је књигу Трансформација Америке и Брајс Тејлор ауторка књиге Сјај звезда. Обе су биле жртве пројекта "Монах". У књигама и другим текстовима у вези са контролом ума, аутори наводе њих две као пример за претварање лепих жена у "робиње секса" – програмирањем свести. Емануел Тсегаје, пореклом Етиопљанин, бивши благајник банке у месту Бетседи, жалио се, после напуштања САД, да је у Мериленду био жртва "гигахерцне контроле ума". Познато је да су у ЦИА редовно хипнозом, у стању сомнамбулизма, програмирали своје курире (разносаче тајних докумената), да би их онемогућили да открију тајне садржаје, уколико буду ухваћени.

Када се све наведено зна, забрињавају подаци које је у својим радовима навео руски научник Анатолиј Мартинов. Он тврди да више од 80 одсто становника Москве и Санкт-Петербурга има синдром брзог умарања, душевне стешњености и осећања фаталног баксузлука у личном раду. Тврди, при том, да је већина неокортикалних (неокортексних) међусобних утицаја остварена у опсезима од 0,5 до 30 херца. С друге стране, Алекс Константин и Џон Квин објавили су да се у тајним лабораторијама делује на психу људи електромагнетним таласима на фреквенцији од 435 мегахерца. То је према њиховим истраживањима, равно фреквенцији људског мозга. За масовна убиства, која се дешавају углавном у југоисточним деловима САД, они оптужују лабораторију Робинс АФБ, у близини Атланте.

Својеврсна потврда "контроле ума" је и изјава Џенет Морис, из вашингтонског Одбора за глобалну стратегију, основаног од стране бившег заменика директора ЦИА Реја Клајна. Она је изразила забринутост због евентуалне примене акустичне психо-корекције. Упозорила је да "пешадија ризикује да се изложи специфичном звуку, који производи нови психо-уређај, јер у том случају не помаже постојећа заштитна опрема, нити чепови за уши".

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 310 гостију и нема пријављених чланова

Our website is protected by DMC Firewall!