Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Тајне не постоје (Група 69)

Tajne ne postojeОвај новинарски напис објављен је под  насловом „Тајне више не постоје“ у часопису „Дуга“ бр. 524, од 5. до 19. априла 1994. године.

Један од три новинарска написа који су изазвали панику која у обавештајно-безбедносној сфери траје већ више од двадесет година. 

Тајне не постоје, јер се не могу сакрити, због постојања Теслиног космичког информационог поља. Космичко информационо поље, које је Тесла по свему судећи користио за своје проналаске, сада је вероватни узрок „информационог хаоса“ у главама твораца најновијег „новог светског поретка“. Тајне не постоје, јер се могу „покупити“ из информационог поља у које се у моменту настанка похрањују. И, у езотеријском смислу, евентуалном агресору увек је могуће нанети више губитака, него што је он спреман да „поднесе“.

Теме о парапсихологији у војсци и евентуалној примени хипнозе, телепатије, прекогниције, телекинезе и уопште ефеката езотерије у војне сврхе, скривене су у сефовима са „седам брава“. После неколико изјава Владимира Жириновског о новом руском тајном оружју („Елиптону“) и занимљивог текста Мирослава Лазанског „Бомба у глави“, објављеног у „Политици“, у којем је споменуто прикупљање података, такозваним, вантелесним путовањима, порасла је заинтересованост јавности за евентуално праћење или примену феномена из области езотерије у нашој војсци. Међутим, проблем је неопходна конспиративност и захтеви да се не улази у област за војску неподобне политике и да се не залази у организацију, односе и садржај рада војне организације, који би штетили њеној одбрамбеној моћи. После разговора са магично предусретљивим пуковником о „групи 69“, чије су „тајне“ и моћ у наведеном броју, разговор је настављен са потпуковником којег у групи зову Зомби, јер је често наводио разговор на тему о зомбирању и „западном ПСИ-вирусу“. Занимљива је и њихова „ограда“ да у случају помињања политичких догађаја, они то не чине из опредељења за неку од страна, већ ради упозорења при наиласку на негативну енергију, да се њени носиоци „дозову памети“. Но, овога пута тема разговора са стално насмејаним официром из чијих се очију очитавала необична сигурност и унутрашњи мир, била је веза активности групе „69“ и војно-политичке ситуације у свету у светлу закулисних радњи и провидних тајни. 

Езотерија се не изучава у нашим војним школама − није у недоумици потпуковник Зомби − зато је немогуће очекивати да се и у нас институционално прате и примењују њени ефекти. Међутим, рат на тлу бивше Југославије постепено је стварао осећај потребе да се у борби за опстанак искористе све постојеће могућности. Та одбрамбена клима није мимоишла екстралуцидне појединце и екстрасенсе, који су прихватили своју ролу у борби за опстанак. Њихова све већа концентрација, а многи тврде да је ово поднебље и генетски идеално за паранормалне енергије и ванчулна опажања, гарантује да ће енергетско огледало, у случају веће и пресудније агресије на православце, бити веома моћно. Улога официра је, засад, консултативне природе. Можда би требало размислити да народ који је изнедрио Теслу у школске програме укључи теме и садржаје који би допринели стварању и развоју његових наследника, какви су, рецимо, амерички истраживачи браћа Корум. Ово поднебље пружа услове за то. Официри имају шта да истражују на основу материјала похрањених у музеју Николе Тесле, а ни једној војсци света ти материјали нису тако близу и вероватно доступни. То, наравно, не значи да нико од нас није „завирио“ и у метафизички свет Николе Тесле − додао је потпуковник, а загонетни смешак као да се преместио са лица и заискрио у оку, као да је хтео рећи да је и то што је рекао довољно.

Informacioni omotaНије истина да се историја понавља. То је могуће тврдити за вечити сукоб интереса, који су се остваривали и ратом, као крајњим средством. Сада Трећи светски рат увелико траје. Додуше, много је другачији од претходних и велика је срећа што није употребљено оружје у већем обиму, но то не значи да неће бити уколико се настави на нивоу великих сила. Психолошки, информациони и парапсихолошки рат је у пуном замаху. До сада је историја често маскирала повест, сада је могуће готово тренутно поклопити повест (оно што се догодило), са историјом (оно што је записано да се догодило). Др Александар Трофимов је тај феномен веома лепо објаснио. Наиме, после прошлогодишње парапсихолошке олимпијаде у Новосибирску потврдио је експериментом утврђено постојање Земљиног информационог поља, о којем су писали Б. С. Елепов и В. М. Чистјаков, из којег је могуће сазнати информацију. Сматра се да је то поље повезано са свемирском „банком података“. Новоформиране информације, било да су настале мисаоно, речене или записане, постају део информационом земљиног омотача. За екстрасенсе тајне више не постоје. За откривање тајни није неопходно вантелесно путовање. Због могућности продора у „тајне“ њихови творци су збуњени и чине све да се маскирају њихови науми. Посматрано са стране, чини се да нешто крију, муљају, замагљују, а понајвише да обилато греше.

Најбољи пример збуњености или провокативне „грешке“ је најновији амерички дипломатски гаф инсцениран у Уреду председника САД. По „Хералд трибјуну“, Бела кућа је погрешно написала имена неколико европских министара који су позвани на конференцију високих економских стручњака која ће бити ускоро у Детроиту. У документу уреда америчког председника Била Клинтона поткрале су се грешке у именима британског, немачког и италијанског министра финансија и члана Европске економске комисије. Бела кућа је, при томе, из списка потпуно изоставила имена француских министара економије и рада. Мислим да не постоји толико наиван човек који био поверовао да се догодила грешка − подвукао је господин потпуковник − уколико се у документима тог нивоа поткраде једна грешка на тридесетак страница и то може изазвати проблеме у пракси, а грешке у исписивању имена готово су невероватне. Пошто се ради о намерном гафу. Вероватно је разлог у подцењивању Конференције и њених учесника. Међутим, ни то није уобичајени начин. Могли су упутити свог представника из Ш-те категорије и тиме би, као пре пар недеља у Бону, подценили и умањили значај скупа. Вероватније је да су покушали са изменом енергије коју носе имена. Наиме, променом и брисањем имена померили су фреквенције из зеленог у плаво-зелено подручје, што олакшава евентуалне одлуке у корист Сједињених Држава. Друга варијанта разлога за померање фреквенције можда је усмерена према монетарној реформи у СРЈ, јер нова фреквенција по светлосној формули „сече“ енергије носилаца реформе Аврамовића и Томића. Но, тешко је тврдити да је за САД толико важно да сруше економску „сламку спаса“ малој СР Југославији.

Наравно, постоје и друге „парапсихолошке“ варијанте. На пример, „грешка“ је учињена невољно, а резултат грешке је још један од екстрасенса изазвани „блам“ америчке администрације. Или, како Вам се чини веза са обореним авионима у близини Бања Луке − упита ме потпуковник, који је очигледно доста времена провео у анализи једног готово ненаметљивог и кратког текста о још једном гафу америчке администрације. Променили су четворици имена, а двојицу су избрисали са списка. Тврде да су оборили четири авиона, а за два не знају где су нестала. Саговорник мало застаде као да је премостио још неку комбинацију и додаде: „Зар Вам се не чини да се 'губе'“. Мораће залудно утрошити већи део буџета Џемса Вулзија да „построје“ информације и снађу се у кошмару који су сами зачели. Можда ће одгонетку својих проблема наћи у тезама психијатра Роберта Орнстејна, који је тврдио да се становници западног света готово искључиво користе левом страном мозга, а она је специјализована за логичко, апстрактно, математичко мишљење. Ту, свакако, недостају креативна имагинација и јасновидост.

Занимљиво је и понављање догађаја у одређеном ритму, што говори или о немоћи да ствараоци новог уређења Балкана, а можда и света, изађу из клишеа или неминовности која их води. У књизи „Наум“ Спасоја Влајића записано је септембра 1993. да ће преседани и преступи настајати у временском размаку од три месеца од 29. новембра, а да је ритам започео закључивањем једног поглавља југословенске историје (6.6. на састанку председника 6 република). Дакле, у присуству злокобног броја 666, о којем пише у Библији и који је за агресивног Наполеона, по Толстојевом знању, израчунао Пјер Безухов. Тај провидни устаљени след догађаја може бити погубан за носиоце негативне енергије.

У групи „69“, иако се ради о екстрасенсима, а не неким стручњацима за војно политичке процене, влада готово једнодушно мишљење да се у немачко-амерички рат на тлу бивше СФРЈ постепено укључују интереси, у хладноратовском периоду побеђене и од Запада економски варане, Русије. Сматрају да су Кина и Јапан већ у економском рату са Сједињеним Државама, које су „правилно“ по свету распоредиле своје, од Стејт департмента проглашене, непријатеље. Свет је разједњен, Сједињене Америчке Државе најмоћније, али тај однос није вечан и зато се САД журе. Чини се, да је за њих време, овде на Балкану, неповратно утрошено. Најавили су походе на Косово, у Војводину, нису решили ни Босну, а Русија и Далеки Исток су све даље. Вероватније је да ће се усидрити у „муслиманском“ живом песку, у срцу Балкана, него да ће икад стићи до Русије. Није тешко предвидети и да ће платити цену свог сна који, због споменуте неспретности, и граде и сами разграђују.

Nato avijacijaЗа све је „криво“ поменуто Земљино информационо поље. Сада нема фолирања. Истину о инсценираним догађајима у Банским дворима, улици Васе Мискина, „бомбардовању Сребренице и Зетре“, масакру на пијаци Маркале не знају само починиоци недела, већ и припадници Унпрофора, налогодавци, а и многи други, за сада, незаинтересовани. Пошто се ситуација веома брзо мења, ко зна ко ће први почети да „одмотава клупко“, али ће, вероватно, као увек до сада, и до тога доћи. Наше је да се боримо да истина што пре оствари своје ефекте. Тада ће, убеђен сам, и акумулирана енергија створена ноћним скијањем на Јахорини, у „ноћи НАТО бомбардовања српских артиљеријских положаја око Сарајева“, имати свој удео. Ми само бранимо истину. Знам да Вас највише интересује како то радимо − тим речима господин у униформи отвори занимљиву тему о могућностима групе „69“.

Пошто се ми не састајемо на класичан начин − наставља потпуковник, који се не љути када га ословљавају надимком Зомби − може се слободно рећи да је тешко проверити ефекте појединачног рада, осим у појединим експериментима, зато су занимљиви коментари појединаца о сопственим претпостављеним могућностима. Један број следбеника генерала Џуне Давиташвили, из групе „69“, уверен је да може оборити „правовремено осмотрени“ авион. Потребно је само знати да је непријатељска летилица у ваздуху и њен азимут. По успостављеном мисаоном контакту, и после препознате зле намере, пилот ће, са великом вероватноћом, јавити претпостављенима да му не ради или мотор или инструменти. (У таквом случају, тешко се може одредити да ли је у питању грешка на уређајима или у мозгу пилота створена илузија. Тесла је у томе био неправазиђен. У својој лабораторији стварао је визије које су фасцинирале и најпознатије индијске махатме, па чак и великог мудраца и јогина Свами Вивекананда, који је, задивљен демонстрацијом енергије индијских Богова, тврдио да и сам стоји пред Богом. Пилот може имати лажне визије терена, „сметње на везама“,заборавити где је и зашто је ту, добити „непостојеће наређење“ и слично. Најбоље место екстрасенса за наведену улогу је у кабини радара.
Колику енергију имају појединци у групи најбоље ће знати они који знају шта значи енергија већа од 1100 јединица за мерење ПСИ енергије. Наравно, никаквог разлога нема за коришћење енергетског штита или мисаоне блокаде док нисмо нападнути. Зато је неуспех уколико се „дозволи“ да до појаве авиона са смртоносним товарима уопште дође. Уосталом, многи још увек не знају да ли је у Кувајту уопште било рата, јер иако препуни сателитских података, снаге коалиције нису знале имају ли пред собом коју хиљаду или 250.000 војника (по ABC News, на основу чланка „Where are the Troops?“, објављеног у часопису „Newsweek“ децембра 1990, тих трупа није било). С друге стране, тешко је утврдити коме је ишло наруку обарање авиона у близини Бања Луке.

У групи „69“ има и екстралуцидних појединаца који тврде да могу успоставити контакт са оностраним и да рат у другој димензији воде и наши у ратовима освештани свеци и преци. Један огранак групе, у Зрењанину, трага за резултатима научног спиритуализма следећи дела Едисона и Крукса и тврдећи да је наша снага и у енергији невиних жртава. То (ни)је могуће, а и не треба проверавати. Уколико је тако, најпаметније за евентуалне агресоре је да напусте овај простор. У вези с претходним, или оним што је пуковник Ж. Б. говорио прошли пут, у нашим прорачунима у задње време све чешће се појављује фреквенција Јована и Павла, што може да буде у вези са евентуалном посетом папе Војтиле Београду. Опште је мишљење да га треба примити, јер без покајања пред невиним жртвама због политике католицизма на овом простору он не може да „испусти душу“. Наравно, могла би то бити прилика да се од Ватикана траже књиге које су, у вишенаврата, пљачкама православне и српске баштине однели у своју престоницу.

Када је реч о активностима групе „69“, има доста података од којих су неки, вероватно, занимљиви за јавност. Рецимо, многи су имали у рукама прошлогодишњи календар са крстом Немањића, који носи заштитну енергију од верских изрода. Идеја је потекла из групе, а календаре су носили, а вероватно још увек носе, многи борци на фронту. Група је открила више материјалних носилаца негативне информационе енергије. О каквим носиоцима је реч најбоље се може схватити из примера фотографије чувеног руског биоенергетичара Алана Чумака, с тим што су његови фотоси носили позитивну енергију намењену лечењу људи, а носиоци негативне енергије имају сврху „бацања и преноса урока и чини“. У току су експерименти са разним врстама енаргија које би се користиле у случају свеопштег напада на нашу земљу, мада верујемо да до таквог напада никада неће доћи.

Иако не верујем у тајне − рекао је на крају, уз осмех, саговорник који је очигледно веома добро познавао грађу, коју није учио у војној школи − јер тајне од настанка покушавају, и најчешће успевају да се ослободе из руку њихових изумилаца. Зато, треба оставити нешто људима који из умне линијалије и раваније покушавају да схвате односе у просторазији, у којој се у Теслином космичком информационом пољу постварују и одбрамбене енергије, које треба да нам сачувају мир.

 

Накнадни коментар аутора:

Текст објављен 1994. године је проверљиво исти. Ради лакшег читања и лепшег прелома и изгледа, убачене су само фотографије.

 

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 273 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is a Joomla Security extension!