Срце и космички ритмови

Срце и космички ритмови

Све у космосу вибрира

Бројни су показатељи да се људски род налази пред још једним технолошким, али и цивилизацијским раскршћем и вероватно новим искораком. Нанотехнологија омогућава наглу хуманизацију односа на планети, квалитетнији живот, боље здравље и дуговечност свих људи. Скоро у истој равни су укорењена схватања од проверено вредних до уобразиља, менталитет, култура са традиционалним магијским ритуалима – архетипске менталне матрице.

Како живот људи пресудно зависи од рада плућа, срца и мозга, изузетно је значајно шта све утиче на његово тело, покретачку енергију и везу са космосом, извориштем енергија и ритмова. Стога је важно то што су људи прилагођени природним космичким зрачењима, али нису отпорни на вештачка, а поготово на примену енергетских уређаја који раде на фреквенцијама у субатомским подручјима. Та средства, нанотехнолошки обрађена, користе се и за контролу кретања људи, контролу ума и контролу рада срца.

У таквом амбијенту није једноставно и лако открити узроке срчаних обољења. А фактори ризика се мултипликују. Ипак, и без дубље анализе, важно је да се у приступу човеку поштује његова суштина и веза са космосом. То значи да се истраживачки поглед мора усмерити према храни, протичућим енергијама, дисању, компонентама душе (психа и ум) и духовности човека.

Постоје методе и средства за заштиту од негативних зрачења и за онемогућавање електронске контроле кретања људи и њихове душе. Међутим, они се могу примењивати само у организованим државама, у којима је неодрођена власт, спремна за сведимензиону одбрану, засновану на уважавању нових садржаја рата.

Цео текст у .пдф формату

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 138 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd