Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Vakcine K19Срби у рату са невидљивим непријатељем и мутантима

Луциеријанци су, по свему судећи, успели у свом највећем апокалиптичком подухвату: поделили су људски род на људе сa и без хемикалија у себи.
Скоро цео један век Рокфелер фондација, холивудска индустрија и Институт „Тејвисток“, припремали су људски род на опасни сукоб људи и мутаната (проблем је што су насилни). Научници који изучавају ћелије закључили су да пријемом страних, неприродних супстанци у ћелије жива бића постају мутанти, у случају људи – измењени људи.
Доктор биолошких наука Брус Х. Липтон је у својој култној књизи Биологија веровања – Научни доказ о надмоћи ума над материјом изнео неколико значајних ставова, који могу да буду основа за размишљање о вакцинама, посебно оним које мењају РНК у људским ћелијама: Основни Липтонов став је: „Модификовани гени мењају друге организме у околини“. Други је космолошки: „Када промените параметре неког протеина у једној тачки тако комплексног система путева, неизбежно ћете променити и параметре других протеина на небројено другим тачкама унутар међусобно испреплетаних мрежа.

Будући да је притисак вакцинаша да здрави људи приме у себе фармацеутске лекове и вакцине све већи, треба узети у обзир мишљење Бруса Липтона о стању савремене медицине: (1) „Јатрогене болести су водећи узрок смрти у САД, будући да су нежељени ефекти лекова које прописују лекари одговорни за 300.000 смрти“, (2) „Лекари су ухваћени између интелектуалног чекића и корпоративног наковња“ и (3) „Људи су се развили као допуне, односно комплементи природе која их окружује, ако промене ту околину више неће бити у сагласју са њом – неће се уклапати“. Наведено значи, осим да се вакцином мења човек преко неприродне измене састава његових ћелија, да ће убудуће паралелно живети природни људи и измењени људи и што је много важније, тако измењени људи утицаће енергијски и информационо на све створено у умном свемиру, јер је све у свемиру енергијски умрежено. Тренутно је сва планетарна моћ у рукама луциферијанаца и лажљивих Хананаца, који се јавно, чак и пред камерама, хвале да су примили супстанцу која им мења суштину.

Писао сам о овом времену у својих пет књига Неокортикални рат (1999), Освајање слободе (2012), Неоружани облици агресије (2015), Освешћење (2017) и Ратове није могуће добити (2019). Сада посматрам и анализирам колико сам био у праву, настојим да уочим грешке у својим ставовима и наоружавам се истином за време које следи.

1 je Predrag KonПочећу са изводом из књиге Освајање слободе, која је настала као допуна књиге Рат свих против свих. Подразумева се да су неки подаци превазиђени и да сам пре двадесет година знао мање него сада. Када као доктор наука у области ратне вештине и теорије ратовања размишљам о мега процесу који живимо, најчешћа мисао ми је везана за појам „златна милијарда“. Одлучио сам да своје знање о процесима поделим са што више умних људи. Уколико је то сада могуће.

„Талмудски мондијалисти,[1] паписти – језуити, трилатералисти, „вавилонци“, наднационалисти и мегафинансијери, да би решили проблем истовременог повећања броја становника и смањења планетарних ресурса, усмерили су своју енергију ка бездушном пројекту названом „златна милијарда”.[2] Познато је да обични људи све отвореније сумњају у „светску елиту“ од момента када је на састанку Групе „Билдерберг“ (5. и од 14. до 17. маја 2009, у Њујорку и Атини) званично потврђено да треба смањити број „бескорисних изјелица“.

Још већу сумњу изазвали су тајни састанци са којих су „процурели“ подаци. Тако је 25. маја 2009. британски лист „Сандеј тајмс“ објавио да су се најбогатији људи САД састали у тајности у кући британског нобеловца, биохемичара сер Пола Нурса, да би разговарали о томе како да своје богатство употребе на користан начин за смањење раста светског становништва и поправљање здравства и образовања. Осим Била Гејтса[3] и најпознатијих филантропа, који популаришу своје хуманитарне акције, међу позванима су били Дејвид Рокфелер Јуниор, Џорџ Сорош, градоначелник Њујорка Мајкл Блумберг и медијски магнати Тед Тарнер и Опра Винфри. Учесници састанка су се сложили да је приоритет решавање проблема пренасељености планете, јер он представља највећу „еколошку, социјалну и индустријску претњу“, те да је изузетно важно да се уложи у образовање и здравство у земљама Трећег света.

Сумње у стварање „златне милијарде“ помором простих људи потврђују и написи попут оног којег је објавио британски „Тајмс“ под насловом WHO killed Africa? Важно је да се зна да WHO није упитна речца, него скраћеница за World Health Organization (Светска здравствена организација), што се види из садржаја написа. У тексту је записано да је WHO случајно заразила милионе вакцина вирусом сиде, а потом је у Африци беспомоћни народ вакцинисан и бесповратно гурнут у тихо нестајање.

Концепт спасавања планете настао је крајем 19. века јер је израчунато да је њен капацитет довољан за „само” четрнаест милијарди становника. Век касније прорачунато је да ће се, уколико се настави са увећавањем светске популације према стопи раста из седамдесетих година 20. века, око 3530. године укупна људска маса изједначити са масом Земље, а да ће године 6826. укупна људска маса бити једнака маси познатог универзума. Може се лако израчунати и колико би биљака и животиња требало да стане на планету да би се сви људи прехранили пре 3500. године. Та година наступиће колико сутра, јер 2000 година од Христовог рођења прошло је као трен. У институцијама које финансира Запад сматрају да је излаз у улагањима за смањење прираштаја у земљама Трећег света.

Упркос проблему са пренасељавањем, мегакапиталисти радије улажу у оружје и ратове него што су спремни да уложе у истраживања океана и космоса. Стога није чудно што су се у мозговима креатора најновијег поретка света појавиле идеје о електромагнетном оружју, злоупотреби суперстринг поља, „апсолутном финансијском оружју”, новим дрогама и вирусима. Таквим приступом животу настала је и идеја о антисрпској операцији „Милосрдни наковањ“, под званичним називом „Савезничка сила“.

Неизвесна будућност планете постаје основни проблем којим се заокупљају и научници, и доктринолози и експерти за разнолика подручја која покривају укупан човеков живот и рад. Чак и најдобронамернији, најодговорнији и најнепристраснији научници потврђују са зебњом истраживања Римског клуба која је објавио Роберт Ајрес у књизи Несигурна сутрашњица. Забринутост се повећава када се схвати сурова истина да је све извеснија светска немаштина разлог што Вашингтон тражи услове за свој опстанак у далеким земљама, а постаје јасно где се налази целокупан људски род.
Планетарни простор и његови ресурси непрестано се смањују у односу на број људи и припадајућу флору и фауну. Оштећен је озонски омотач; нестају шуме, животиње и биљке. Сваког дана ишчезну са Земље две животињске или биљне врсте и бројне врсте инсеката. Научници предвиђају да ће за педесетак година четвртина садашњих биљака заувек нестати. Истовремено, уништава се еко-систем. Опстанак биљака постао је зависан од пестицида и хербицида, а њиховом употребом угрожава се живот људи. Стручњаци са универзитета у Мастрихту (Холандија) установили су да је повећан ризик од менталних обољења код баштована и фармера због контаката са пестицидима. Проблем је утолико већи што човек чини све да онемогући развој потребних биљака и животиња. Човечанство се налази пред несавладивим проблемом због несташица хране, енергија и руда, а размишља се и понаша као некада, када се живело у природи у биолошком изобиљу.

Савремени „токови капитала” учинили су да планета, због недомаћинског односа према ресурсима, остаје без услова за живот. Стога је заиста необично што су ретке званичне и јавне изјаве о прерасподели планетарних добара. Додуше, учинио је то бестијализовани Фидел Кастро 9. септембра 2000, када је САД и богате земље оптужио за похлепу.

Најимућнији Американци, њих око 400, располажу укупном сумом већом од једног трилиона долара. Исту суму је средином јула 1999. поседовало 225 најбогатијих људи света. Тај капитал премашује годишњи бруто национални производ Кине а једнак је капиталу у поседу 2,5 милијарди најсиромашнијих. Три најбогатија човека на свету имају више капитала од 48 најсиромашнијих земаља у свету. Јаз између најбогатије и најсиромашније петине светског становништва повећан је са 30:1 у 1960 на 74:1 у 1997. и на 84:1 у 1999. години.[4] Према извештају Програма УН за развој (UNDP) из септембара 1998: 20 одсто најбогатијих у свету учествује у укупној потрошњи са 86 одсто добара и 58 одсто светске енергије према четири одсто, колико троше најсиромашнији. Куда све то води?“

11 AnaУ књизи Неоружани облици агресије навео сам:

„Занимљиво је да многе земље у свету нису организоване за одбрану, ни у оној мери у којој је то била Социјалистичка Федеративна Република Југославија. Нису организоване, пре свега због истине да не препознају могућег непријатеља. Једноставно, немају организовану одбрану у религијског сфери, хакерској области, неокортикалном рату, у области заштите од штетних зрачења и у бројним другим димензијама. Зато се и догађа да само појединци, групе и поједине организације указују на могућност тровања људи и животиња помоћу ГМО, или на евентуалне штетне последице непотребног и вештачког одгајања и пречишћавања биљака, реагују на наметнуто и претерано вакцинисање, неконтролисано микрочиповање, хемијске трагове изазване посипањем тла и људи сумњивим хемијским супстанцама из ваздуха, и/или могући штетни енергијски утицај система попут ХААРП-а и сл.

У свету Хермесоваца и Хирамоваца не зна се ко је надлежан за коју компоненту одбране, безбедности и заштите, будући да је „велики брат“ успоставио своје стандарде, наметнуо свој начин организовања држава и ставио под своју контролу војске и полиције, односно све спољне и унутрашње системе безбедности.

Све наведено упућује на проблем гарантоване неспремности свих одбрамбених система, тако да је немогуће замислити војску спремну за одбрамбени рат. Истовремено, за улогу агресора су стално спремне снаге „великог брата“ (мегафинансијера), јер су свеже увежбане, будући да непрестано ратују широм планете.

Човечанство живи у савршеном лицемерју. Човека 21. века, уредно вакцинишу, везују и на задњем седишту аута и захтевају да има одређену дубину шара на аутомобилским гумама (да не би случајно страдао у саобраћају), надгледају да ли прелази улицу на обележеним местима, а истовремено, без најаве и устезања, бомбардују и ракетирају из широм света распоређених флота – са безбедне дистанце – на основу одлука и под надзором истих људи који су наредили вакцинисање и везивање. Реч је о људима који бране неваљалу децу од родитеља, а засипају народе осиромашеним уранијумом и обављају експерименте на људима убризгавајући им у крв плутонијум.

Али, који су то људи који наређују вакцинисање и запрашивање из ваздуха? Не постоји ситуација у свету која није под контролом „великог брата“ (мегафинансијери), а њихов систем за контролу посебно се извештио за управљање кризама и њихово изазивање. Те кризе се све време стварају, потпирују, смењују, јачају, злоупотребљавају, искоришћавају...

Као што је речено, људско безнађе је вероватно произашло из пројеката неумника. Све чешће се објављују сумње да су вештачке промене климе, развој нуклеарног, хемијског и биолошког оружја, загађивање хране и воде, пуштање у промет смртоносних лекова, алкохола, дувана, психотропних средстава, промовисање наркотика, насилна стерилизација, промоција хомосексуализма, еутаназија, легализација и промоција абортуса, генетски инжињеринг, клонирање, електромагнетно оружје и микрочиповање, само делови пројекта за смањење броја „бескорисних изјелица“. Притом, у стварању „златне милијарде“ значајну улогу имају вакцине и стварање и ширење инфективних болести попут борна вируса, сиде,[5] еболе, птичјег и свињског грипа...

Владари су све сумњивији, јер пристају да буду марионете у систему „великог брата“, а понашају се гордо, несхватљиво, агресивно, надмено, лицемерно и бескрупулозно. После свега што је учињено против живих бића на планети Земљи, постоји основана бојазан, да су марионете типоване из организација попут групе „Билдерберг“, да су затим прошле кроз процедуру „испирања мозга“ (у неком институту попут британског института „Тејвисток“) и намерно заражене борна вирусом.[6] За људе је важно да знају да је могуће да се вирус пренесе и на људе. Када се људи заразе борна вирусом, најчешћи симптоми су: чести напади љутње и панике, осећање страха, биполарне сметње, посебни облици депресије, манијачко- депресивно лудило и шизофренија.

Толико о сумњивим владарима. Не оспоравам да је моја жеља да поменем баш тај вирус, нека врста оцене људи који упркос малом знању имају храброст да воде Србе у смутним временима.“

1 je Aleksandar VuiУ књизи Освешћење разобличавао сам нељуде:

Јасно је да владари над Земљом (тзв. Елита) немају иза себе ниједан успех који води свет у извеснију будућност. Узалуд троше огромна финансијска средства, опљачкана и отета од осталих људи. Реч је о бескрупулозним лицемерима, који финансирају планетарне акције попут Дана борбе против глади под насловом „Штрајком глађу против глади“, а суштински само због њихове грамзивости, борбе против домаћина и прерасподеле капитала постоје гладни људи.[7] Они су смислили Светски дан борбе против сиде, а у њиховим лабораторијама су створени вируси сиде, еболе, „птичијег“ и „свињског“ грипа и бројни отрови, пестициди, адитиви, „лекови“ и уређаји који скраћују људски век.

Ти бестидници преко својих слуга и службеника распоређених у тзв. невладине организације и „марионетске режиме“ за Светски дан детета прикупљају новчане и друге прилоге, а међу њима су педофили и развратници који учествују у сатанистичким, крвопилним, сексуалним оргијама.[8] Неки од њихових крвавих обреда и пирова подразумевају жртвовање деце. Из њиховог добротворног лицемерја произашао је феномен да је на планети Земљи скоро сваки дан неки „светски дан.“[9]

Измишљањем „светских дана“ светски моћници не дозвољавају људима да раде устаљене кућне и привредне послове и непрестано ометају рад од којег зависи стварање и квалитет живота. Када се сваки дан посвети нечему ван тренутних животних потреба, нема времена за дисциплинован и предан рад, будући да се он ремети, а стога нема ни резултата рада, а најгоре је што се онемогућава производња о којој више нико не брине. У времену када човек нема времена да има времена, најмање времена се посвећује сопственој души и њеном довршавању.

Парадокси су у томе што су похлепни језуити изазвали светско сиромаштво, ратове и бројне психосоматске болести, а управо они из својих крвавих фондова финансирају хуманитарне организације, изигравају човекољубље и измишљају наводне „светске светковине“. Те фондове су назвали хуманим и хуманитарним. Апсурд је увећан истином да се у већини „светских дана“ бори „против нечега“, а само каткад „за нешто“ и што су њихове у истој мери похлепне слуге јавно хумане, а суштина њиховог живљења и визија јесу голи интерес и „мистер долар“.

Живот људи на планети Земљи, иако је у свим временима био суров, препун сукоба и људских порока, погоршан је општом пљачком насталом после првих организованих пљачки. Организовани криминал заснован је на речима као што су прогрес (корупција) и профит, а потом „обрт капитала“, „рекетирање“, улагање и реклама. Све наведене речи потичу из „подземља“.

Живимо у занимљивом времену, при крају апокалипсе, на почетку освешћивања.
Срби су у рату са „невидљивим непријатељем“ – тако тврди председник Републике Србије. Рат није могуће добити иначе, а посебно када не познајете непријатеља и ако не познајете своје снаге. По свему судећи, Срби у савременом рату не познају ни Ковид-19 (то свакодневно показују чланови „кризног штаба“), нити себе. Мада су се први пут у историји „наоружали до зуба“ (за сада, злослутно, имају и вишак болница и вишак респиратора). Чини се да Председник и „струка“ знају нешто о рату што не смеју да кажу свом народу, ако је то уопште њихов народ. Још је занимљивије и узбудљивије, уколико је реч о рату са познатим и видљивим непријатељем, са којим сарађују Председник и „струка“, а можда то не знају.
Време је чудно и сви потези су чудни. Хтели би грађани Србије у Европску унију, а не би хтели у НАТО алијансу; хтели би да буду једнаки са осталим Европљанима и да их Запад више не убија, а не би хтели да им Европа отме Косово и Метохију. Хтели би да буду слободни у неслободном свету и да им нико не утиче на менталитет, традицију и достигнути ниво културе. Хтели би да задрже своје особине попут добротољубља, родољубља, истинољубља, богољубља, гостољубља, милосрђа...

Притом, челници Европске комисије, где су окупљени ханановци, језуити и вавилонци (хермесовци и хирамовци) очевидно не намеравају да оставе Србе на миру и да им гарантују да их неће и даље убијати, прогањати и отимати им територије.
Сложена ситуација у којој се тренутно налазе Србија и читав свет, толико је нестварна и екстремна, да постоји основана сумња, да је вирус Ковид-19 створен вештачки у специјалним војним лабораторијама Запада и да је употребљен као биолошко оружје с одређеним циљевима. Мада је ово засад недоказива хипотеза, када се укрсте подаци о особинама Корона вируса и последице пандемије, о масивном распоређивању снага НАТО-а у близину граница Русије (у склопу војне вежбе „Europe Defender 20“), о мигрантској кризи и тренутној изузетно компликованој, напетој и крхкој геополитичко-економској ситуацији у свету, не може се и не сме искључити могућност да је реч о новом глобалном социјалном и биолошком експерименту in vivo на становништву, у којем су улоге добили Светска здравствена организација, медији и државне администрације, као и подсистеми, попут финансијских и здравствених установа, полиција и војски.

Али актуелни догађаји се могу посматрати и у много ширем контексту, у оквиру деловања космичких сила и циклуса. О томе су говорили Никола Тесла, Георгиј Иванович Гурђијев, Пјотр Дамјанович Оспенски и многи други научници. Реч је о томе да космичке силе и нарочито сунчева активност, имају много већи утицај на нашу планету него што смо свесни, од простог утицаја на расположење људи, до цикличних економских криза, друштвених превирања, ратова, па и пандемија.

Да бисмо у том контексту могли да сагледамо узроке и последице пандемије Ковида-19, неопходно је узети у обзир утицај космичких енергија, нарочито Кулоновог поља, на људе. Светлана Синеок и Игор Јелисејев су у књизи Спирала објаснили утицај различитих космичких поља на људски организам:

„Енергијско напајање људског организма обезбеђује се синтезом три поља: магнетним, Кулоновим и лептонским пољем. Магнетно поље помаже раду мишићних влакана и непосредно утиче на проток крви кроз крвне судове...

Кулоново поље обезбеђује јонизацију биолошке материје и постојаност метаболизма. Оно је основа и принцип живота сваке живе материје, а прожима целокупан простор и основна је концентрисана супстанца Сунца, планета, људског организма, сваког органа и сваке ћелије... Оно 'утиче' (улива се) у организам у облику сферичних таласа... Смањење интензитета Кулоновог поља у организму снижава интензивност физиолошких процеса и обим међућелијске размене информација, притом, смањује и заштитну моћ организма... Може се рећи да је на физичком плану имунитет организма – његов степен јонизованости зависан од величине Кулоновог поља.

Лептонско поље се, за сада, не може измерити и оценити. Оно је праоснова за информационо-енергијску матрицу човека. У вези је са: мишљењем, јасновидошћу, биопатогеним зонама, Хартмановом мрежом, торзионим силама, земљотресима, муњама, акупунктурним тачкама...“

По свему судећи, то поље је суштина „квантног скока“ и „квантног пада“, односно свих врста енергијских вратоломија и неразјашњености. Реч је о пољу које штити живот од човекове неумности. Можда ће оно спасити људски род од пандемичара?

Када се прочита извод из књиге Неокортикални рат 4 (стр. 44), изгледа да су „зли људи“ који воде рат против „невидљивог непријатеља“ само осетљивији од осталих, те да су подлегли утицају Сунца и осталих цикличних космичких енергија. Они верују да су у праву и да се искрено боре против вируса, иако су их отворено и дрско створили њихови пулени. Зато исто мисле Предраг Кон, Миланко Шеклер и Пол Нерс. Нажалост по њих, „универзални човек“ нема довољно знања да схвати утицај Кулоновог поља на њихова схватања и њихове ставове.

1 je Milomir MariСледи још један актуелни садржај. Реч је о изводу из књиге Ратове није могуће добити, поглавље „Последице неоружаних облика агресије“, стр. 109–119.
У Србији деценијама нестају деца, а власт не објашњава зашто. Не реагује ни на убиства кланова подземља, на уврежену мафију и криминал, нити на оптужбе да не чини ништа против микрочиповања, зрачења (посебно електромагнетна), тровања становништва из ваздуха, контроле кретања људи и контроле ума. Не реагује на „петооктобарце“, који су потписали документе погубне по Србе, а после тога се распоредили у службе, медије и дипломатију.
Делује као да администрација Србије није довољно свесна, ни вољна, ни способна, ни организована за одбрану од неоружаних облика агресије. Срби и Србија губе у економској, идеолошкој, културолошкој, технолошкој, психолошкој, религијској и свим другим сферама у којима је нападнута. Власт несрбски сарађује са окупаторима, понизно и беспоговорно. Свима је јасно како се у Србији после 2000-те године долази у власт (вероватно је програм донео Тони Блер). Још је јасније како се попуњавају министарска места, а посебно је лако сазнати и препознати ко од министара колико зна.

У таквој Србији, министар здравља Златибор Лончар, лаконски изјављује: „Верујте лекарима, а не естрадним звездама.“[10] Ништа логичније. Лекари више знају о вирусима и вакцинама од већине забављача, који због хедонистичке борбе нису имали времена за школу, а посебно од надмених и надобудних политичара. Међутим, проблем је што су лекари, из више разлога, до непрепознатљивости променили своју професију, посебно однос према пацијентима, па им народ све мање верује. Лекари немају времена за стрпљиве пацијенте;[11] зависни су од фармакомафије; претворили су болеснике у бројке и називе болести – отуђили су се од разлога настанка и постојања медицине. Већина лекара никада није чула за књигу Медикус, а камоли да је прочитала, нити знају да је суштина оздрављења исцељивање, не лечење. Коначно, врхунац бесмисла савремене медицине је да лечи душу лековима.
Откуд су се у тој причи створиле естрадне звезде? Па, колико често се у медијима појављују врхунски лекари који кажу да нешто у званичној медицини није у реду? У ретким приликама у којима се то догоди, бивају исмејани, брзо заборављени, и мало ко зна да још постоје. Треба само размислити како се понаша већина новинара, од којих зависи ко ће бити позван у радио, ТВ и интернет емисије и коме ће објавити напис у штампи, па закључити да ли неко, осим естрадних уметника, има прилику да нешто изјави.

Деветнаестог марта 2018. године осванули су наслови попут „Покренута истрага против познатих антивакцинаша“:[12] „Док су они ширили панику и бесмислице, од малих богиња у Србији умрло је 12 особа... Више јавно тужилаштво, одељење за високотехнолошки криминал, покренуло је истрагу против јавних личности – противника вакцинације деце, које су преко фејсбука шириле бесмислице, изазивале панику и износиле нетачне информације о ММР вакцини. На тај начин утицали су да се смањи обухват вакцинисане деце, а то је узроковало епидемију морбила, која је увелико трајала у Србији, крајем зиме 2019. године. Тужилаштво у Београду поступило је у правцу утврђивања кривичне одговорности више јавних личности – противника вакцинације деце и они су постали предмет обраде и процесуирања одељења које врши провере наведеног чињеничног стања и прикупља потребне доказе и документацију како би на адекватан начин и у потпуности преткривични поступак био спроведен и окончан... Наведено је, да ни у овом као ни у било ком другом предмету неће бити уступака нити изузетака у смислу утврђивања кривичне одговорности и кривичног гоњења оних лица која су извршила неко кривично дело. Након што буду прикупљени сви релевантни докази и спроведене и друге процесне радње, тужилаштво ће правовремено о томе обавестити јавност... Подсетимо, да су сваки покушај епидемиолога и имунолога да едукују становништво у вези са вакцинацијом они оспоравали својом контрапропагандом. Ширећи дезинформације, проширили су страх и неповерење према вакцини, а са њима и клице вируса... Против 43 таква шарлатана, група од 270 родитеља поднела је кривичну пријаву, због ширења страха и панике од вакцине и појаве епидемије морбила... Међу најпознатијим шарлатанима против којих је поднета кривична пријава, у Првом основном суду у Београду, су: Слађана Велков, Јелена Карлеуша, Мирољуб Петровић, Маја Волк и Мирјана Бобић Мојсиловић. С друге стране, на челу групе родитеља из целе Србије, који су одлучили да кривично гоне готово цео антивакциони лоби јесу доктори Томислав Стевановић из Зрењанина и Владимир Цимерман из Београда. Како кажу, то су морали да учине да би заштитили здравље нације и колективни имунитет“.

Системци који нападају „шарлатане“ имају иза себе недодирљиве политичаре са имунитетом, Европску комисију и Светску здравствену организацију. Само је питање колика ће бити висина казне, а не поставља се питање колико је знање тужилаца и да ли су у праву. Европска унија, која је разарала СР Југославију и убијала Србе, сада брине о здрављу Срба на специфичан само њима својствен начин. Сумње обичних људи потврђују и написи, попут поменутог, којег је објавио британски „Тајмс“ под насловом WHO killed Africa? Важно је да се зна да WHO није упитна речца, него скраћеница за World Health Organization (Светска здравствена организација), што се види из садржаја написа. У тексту је записано да је WHO случајно заразила милионе вакцина вирусом сиде, након чега је, у Африци, беспомоћни народ вакцинисан и бесповратно гурнут у тихо нестајање.

Тровање храном, лековима, вакцинама и пестицидима је очевидно специјалка деструктиваца. Уосталом, намеће се питање: Када вам је последњи пут неки лекар препоручио чај или неку проверену народну терапију уместо лека? Зар није чудно да све више деце има дијагнозу „аутизам“ у време када се све чешће рађају индиго, кристална, звездана и светлосна деца, а техника и технологије напредују? Докторка Стефани Сенеф, изнела је своја запажања о узроцима аутизма и посебно навела да је Монсантов хербицид „Роундуп“ кривац за убрзано ширење аутизма и развој других неуролошких поремећаја.[13]

Новинари који подржавају систем, а немогуће је да га не подржавају, јер не би задржали радно место, наравно, не одговарају ни за шта, па ни за етикету „шарлатани“, јер они све знају, те није потребно да се провери да ли су у праву. Уосталом, њихове речи их верно одсликавају, а ниједан нормалан човек нема времена да се са њима годинама суди, иако је познато да чак и Европској комисији нешто смета у правосудном систему Србије. Занимљиво је да новинаре често врбују стране обавештајне службе.

Правници су иначе симболи система. Мисле на основу аутоцензуре мозгом претпостављених и понашају се, у своја четири правосудна зида, као неприкосновени надљуди. Обичан човек немоћно стоји испред официра, полицајца, правника, свештеника и лекара. Шта они науме, то је богомдано. Код њих се правда тешко може замислити, а избацили су је чак и из теорије. На тај начин право нема за циљ правду, па се пресуде знају унапред. Када навуку своје театралне и накинђурене одоре, подсећају цео људски род на то да сви појединачно имају одређену судбоносну улогу у теозофској представи „Сан летње ноћи“, те да душе заслужују баш то што им се догађа.

Прави показатељ односа према истини и слободи ума у свету и Србији је однос према др Јовани Стојковић, која је као психијатар и психотерапеут врсни познавалац лекарског заната и лекарске етике, о вакцинама рекла скоро исто што и жигосане јавне личности. Она се, свесна времена у којем влада „Црно племство“, супротставила подмуклом пројекту насталом у језуитско-вавилонско-мормонским кулоарима. Рекла је „Не!“ Бил Гејтсовим вакцинама које би се давале без сагласности родитеља. Супротставила се претњама и наговештајима да се родитељима присилно одузиму невакцинисана деца и чињеници да би такви родитељи изгубили право на правну заштиту.

После више месеци који су садржали и претње одузимањем лиценце и дозволе за рад,[14] као борац за истину добила је подршку проф. др Бранислава Ристивојевића, декана Правног факултета у Новом Саду, др Јасмине Пеев и Романа Герардиа, професора Експертског центра неуромускуларне патологије из Париза.

Њена храброст продужена је и ојачана њиховом храброшћу. Ристивојевић је написао отворено писмо: „Са непријатним изненађењем сам примио вест да је Суд части ЛКС покренуо поступак против др Јоване Стојковић. Изненађење је непријатно, зато што се у решењу о покретању поступка против др Стојковић не пребацује да је својим немаром или незнањем нарушила здравље пацијента, него што се усудила да говори“. Др Јасмина Пеев је подржала београдску лекарку следећим речима: „Прво, a priori, слажeмo ce да нико никада не би смео свом ближњем да убризга у тело било шта против његове слободне воље. То је основни принцип слободе бића, који је универзалан. Свако ограничење ове слободе јесте терор, диктатура, злоупотреба... ускраћивање слободе живљења. Где су србски филозофи да подрже став ове докторкe? У име слободе живљења! Где су правници, да штите правo на слободу располагања свога тела?! Где су интелектуалци да се обруше на интелектуални тероризам државе над здравим разумом? Друго, питање исправности науке која намеће обавезу вакцинације. Одмах уочавамо да само источне земље где живе Словени, подлежу овој обавези. Породице на западу Eвропске уније, углавном, још увек имају слободу избора. То значи, да наука није јединствена – oна је јасно географски подељена! Aпсурд. Важи ли научна егзактност и на Истoку или само на Западу? Сасвим је јасно да тy политика намеће насилана решења. Како другачије објаснити, да управо они који су преживели Хитлерово трајно решење, „die Еndlösung“, у Другом светском рату, стоје сада на удару обавезниx вакцина? Да баш они остају без слободе избора!? Ко ту може да истера истину на видело? Окренимо се самим произвођачима вакцина, будући да је реч не само о медицинској него и о фармацеутскoj афери. Контроверзни др Морис Хилеман, творац бројних смртоносних вакцина, који је како тврде системци спасао милионе људских живота, неколико месеци пре него што ће умрети 2005. године, отворио је душу и изјавио да му је место у паклy.“[15] Да ли је у праву др Michael Farley када пише и говори да су вакцине велика превара, да не обезбеђују имунитет и да све вакцине изазивају енцефалитис? Још једна „теорија завере“, или доказ да свет живи у матриксу?

Роман К. Герарди, уз обимну аргументацију из истраживања свог научно-истраживачког центра, супротставио се намери тзв. системаца да одузму дозволу за рад докторки Стојковић, због испитивања тачног нивоа безбедности програма имунизације: „У овој тужној ситуацији, чврсто верујем да би као основно људско право требало да се размотри могућност да било који доктор медицине јавно изрази резервисаност према обавезној вакцини.“[16]
У каквој Србији се догађа фарса са вакцинама најбоље показује изјава Александра Вучића на свечаности прославе Дана државности у Орашцу: „Слобода без државе је анархија, а држава без слободе је тиранија и научили смо да једно без другог не иде, као што Србија није Србија, ако Карађорђе и господар Милош нису заједно“.[17]

Без сврставања у тзв. шарлатане и естрадне звезде, када је реч о вакцинацијама, очевидно је да народ није непристрасно информисан, што се и не може очекивати од система језуитско-вавилонско-мормонске елите.[18] Искрени, умни људи, би допустили човеку да слободно мисли, али ни то се не може очекивати. Када се то у историји догодило? Зар треба очекивати истинољубље у историји у којој је измишљена непостојећа демократија, а она је уз корупцију и непотизам дежурна тема на Земљи?

Да би се човек, бар мало, приближио истини (на планети на којој, као што је речено, владају фолирање, глума, мржња, лаж и неслобода), треба узети у обзир и друге податке. На пример, карактеристичне су изјаве Теда Тарнера, власника америчког медијског концерна Си-Ен-Ен (CNN), о томе, да су разлози за глобално отопљење, заправо, у превеликом броју становника планете („премного има материјала“), који је неопходно смањити за две трећине, доводећи га до две милијарде људи, што ће омогућити да се осигура висок животни стандард за о(п)стале у животу. Ако је за утеху, није поменуо тзв. „златну милијарду“ и текст на споменику Georgia Guidestones у америчкој држави Џорџији.[19]

Подразумева се да власт највише поверења има у „филантропе“ попут оснивача Мајкрософта, члана групе „Билдерберг“, Била Гејтса, који је испред бројне публике на трибини о животној средини рекао: „На планети тренутно има око 6,8 милијарди људи (РС: на дан писања текста 7.856.911.980. – милијарду више). Тај број, ускоро би могао порасти на девет милијарди људи. Али, ако направимо јако добар посао са новим вакцинама, реформом здравственог система и здравственим установама за репродуктивност, број бисмо могли да смањимо за отприлике 15 одсто“. Фондација Била и Мелинде Гејтс је у јуну 2013. године објавила да је спремна да издвоји велики износ за развој „нановакцина“.

Занимљиво је да је Гејтс, 27. априла 2018. године, на научном скупу у Масачусетсу, изнео апокалиптично упозорење да ће смртоносна епидемија погодити Земљу током наредне деценије и да ће смртоносна болест убити више од 30 милиона људи за неколико, највише шест, месеци: „Стога, би све државе света требало да се припреме за пандемију која предстоји свету, и то на исти начин као што би се припремале за рат“.
Новинари тврде да и амерички Конгрес сматра да „има нечега“ у Гејтсовим тврдњама, будући да је одобрио (кад пре?) додатна средства Националном центру за контролу и превенцију болести. Претпоставља се да ће управо САД предводити глобалну самозаштиту, и подстаћи друге државе, да раде на припремама за сузбијање најављене пандемије.[20]

Фредерик Вилијам Енгдал, познати амерички политиколог је написао: „Не знам ни за једну вакцину за коју је доказано да је унапредила људско здравље било које популације у свету. Ни једну вакцину! Теорија о вакцинама коју су развили Луј Пастер и Роберт Кох у 19. веку заснивала се на научној превари, обмани и лажи. Рокфелерова фондација је 1920-их сагледала огромне потенцијале вакцина за контролу популације. Они су тада одлучили да преузму контролу над медицинском индустријом у Сједињеним Државама, тако што су формирали фондацију како би успоставили квалитетну контролу над медицинским школама. Све школе природне медицине, проглашене су научно некомпетентним. Само од Рокфелера одобрено медицинско образовање добило је могућност признања, са државним сертификатима. Америчка лекарска асоцијација је била купљена од Рокфелерове фондације. Концепт медицине заснован на позитивизму, из којег су произашле бројне специјализације, ослонцем на хемију, потом се проширио на Европу, Источну Европу и цео свет, укључујући Кину. Сви су поверовали да је реч о добром, хуманом систему. Реч је о машини смрти“.[21]
Познати амерички нутрициониста Ајонус Вондерпланиц, препоручивао је исхрану сировим, необрађеним намирницама, дружио се са животињама, велики су изгледи да је убијен, на једноставан начин је објаснио зашто је немогуће да вирус пређе са животиње на човека на природан начин.[22] То значи, своје бактерије и вирусе не треба дирати, јер имају одређену значајну функцију у организму, а туђим вирусима никако не дозволити да уђу у тело. Приликом вакцинације, у човека се убризгавају туђи вируси.

За оне који прате развој ситуације у свету и настоје да се што пре престроје пред следеће ратове, може да буде важно што у Извештају Савета безбедности Русије пише: “Ми као врста имамо могућност да наставимо да развијамо наша тела и мозак здравом узлазном путањом, или можемо пратити западни пример последњих деценија и намерно отровати нашу популацију генетски измењеном храном, фармацеутским производима, вакцинацијама и брзом храном, које требају бити класификоване као опасне, заразне дроге... Морамо се борити против овога. Физички и интелектуално онеспособљена популација није у нашем интересу ”[23]

Једно је сигурно, неоружани облици агресије, којима се циљно смањује број становника на Земљи,

део су тоталног рата против униерзалног човека. Можда је та врста рата изнуђена, ради освешћивања и оплемењивања људског рода, што је, очевидно, једино могуће кроз највеће изазове, искушења и тешкоће. Међутим, уколико није реч о излазу и опстанку на душевно раскомаданој планети, онда је на сцени бесмислен рат против Творца.


Напомене:

[1] У Талмуду су увек отворено хваљени Јудејци, који су убијали хришћане. „Свако ко... пролива крв нечастивих, исто је тако пријатан Богу, као и онај који му приноси жртву (Бамидбар Раба 229). По кабали, таквима је обезбеђено најбоље место у рају: у четвртом двору раја, смештени су сви, који су плакали у Сиону и Јерусалиму, као и сви, који су уништавали остатке паганских народа. Пурпуром су обележени сви они који су уништавали паганске народе (Зохар, I, 38, 39)“. Видети: Радован Рабреновић, Док сте ви спавали – глобалистички пројекат тајне синархије, стр. 17.
[2] Dr Alberto Rivera, Vatikanske ubice, стр. 61, и Džim Marz, Vladavina tajnom, стр. 86–92.
[3] Човек који је постао имућан „преко ноћи“ и верује да треба помоћи планети, будући да је због имовног стања у прилици да буде добротвор. Један је од кључних људи информатичке ере који не знају где су се родили и у каквом свету живе. Ношен „ветром лихварског капитализма“, којем и сам доприноси, мисли да је добро што финансира најпогубнија истраживања, као што су истраживања биоинжињеринга, трагања за „Божјим честицама“ и истраживање из којег је настао мистични феномен chemtrails.
[4] Проф. др Мирослав Печујлић, напис „Глобализација – два лика света“ у Аспекти глобализације, стр. 6.
[5] Према подацима из 2008. године, Сида са достигнутих 25 милиона жртава и више од 60 милона HIV позитивних, подсећа на тек изливену реку, а изливању се још не види крај.
[6] Болест која је узрокована тзв. борна вирусом, први пут је описана 1885-те године, а уочена је код коња при коњици у граду Борна, 30 км југоисточно од Лајпцига. Вирус је скоро заборављен, бар у научним круговима, али се поново појавио, опет код коња, 1970. године. Осим у коњима пронађен је и у пацовима. Изолован је код мајмуна, лама, оваца, паса, мачака, зечева, канарских птица... Људи заражени вирусом Борна не бирају средства да владају другим људима. Испоставило се да је већина светски познатих владара са агресивним, освајачким амбицијама имала симптоме заразе вирусом Борна.
[7] Играју се судбином света као да су безумни.
[8] Постоје снимци оргија чланова Бохемијанског клуба, које развратни владари света приређују у чувеној Бохемијанској шуми. Поред осталог, видети: New World Order Global Olympic Rituals и Exposing Satan' s Games at the Gnostic Olympic Ritual на www.youtube.com.
[9] Нажалост, тексту ове књиге је естетски, књижевно и културолошки умањена вредност због објављивања делимичног списака „светских дана“, који само показује колико је живот у рукама „великог брата“ постао парадоксалан. На предугом списку поменутих дана су: Светски дан борбе против меланома; Светски дан здравља; Светски дан борбе против сиде; Светски дан борбе против астме; Светски дан борбе против хепатитиса; Светски дан борбе против рака дојке; Светски дан борбе против мултиплекс склерозе; Светски дан борбе против дијабетеса; Светски дан борбе против лимфома; Светски дан борбе против хипертензије; Светски дан борбе против можданог удара; Светски дан борбе против глаукома; Светски дан борбе против остеопорозе; Светски дан борбе против туберкулозе (ТБЦ); Светски дан борбе против дечије парализе; Светски дан борбе против Паркинсонове болести; Светски дан борбе против беснила; Светски дан борбе против хомофобије; Светски дан брака; Светски дан превремено рођених беба; Светски дан хигијене руку; Светски дан борбе против самоубистава; Светски дан борбе против глади; Светски дан борбе против дуванског дима; Светски дан борбе против пушења; Светски дан борбе против наркоманије; Светски дан борбе против злоупотребе дрога; Светски дан борбе против трговине људима; Светски дан борбе против смртне казне; Светски дан борбе против расне дискриминације; Светски дан смеха; Светски дан потрошача; Светски дан борбе против сиромаштва; Светски дан борбе против корупције; Светски дан борбе против расизма; Светски дан борбе против фашизма; Светски дан социјалне правде; Светски дан борбе за међународну сарадњу, Светски дан борбе за међународно право; Светски дан поезије; Светски дан позоришта; Светски дан позоришта за децу и омладину; Светски дан телевизије; Светски дан дечје књиге; Светски дан хигијене руку; Светски дан борбе за културу у различитости, дијалог и развој; Светски дан борбе за безбедност и здравље у раду; Светски дан борбе за спречавање злостављања деце; Светски дан Сунца; Светски дан планете Земље; Светски дан енергијске ефикасности; Светски дан метеорологије; Светски дан борбе за воду; Светски дан влажних подручја; Светски дан борбе за плодно земљиште; Светски дан шума; Светски дан чистог ваздуха; Светски дан ластавица; Светски дан заштите носорога; Светски дан делфина; Светски дан јаја; Светски дан без меса; Светски дан борбе за животиње у лабораторијама; Светски дан избеглица; Светски дан Рома; Светски дан музике; Светски дан рекреације; Светски дан матарењег језика; Светски дан туристичких водича; Светски дан паса водича; Светски дан заштите животне средине; Светски дан давалаца крви... Постоје и бројни међународни дани, попут Међунардног дана девојчица. Можда „владари из сенке“ (не)знају да је главни илуминат у Француској, Максимилијан Робеспјер, први предлагао да се сваког дана по новом календару одржи понека светковина. Видети: Jelena Đorđević, Političke svetkovine i rituali, стр. 205.
[10] Проблем је управо поверење у државу и цео здравствени систем Србије. Специјални саветник у Министарству здравља Републике Србије, Љубиша Милановић, је 13. децембра 2011. године јавно критиковао надлежне државне органе (Специјално тужилаштво, БИА и Министарство правде), због ометања борбе против корупције, поменувши клиничка испитивања лекова на људима. Од тада је изгубио радно место и нестао са јавне сцене. Свој нестанак је у телевизијском обраћању јавности без имало сумње наговестио. Видети:
[11] Енглеска реч patient, из које је настала реч пацијент, значи: болесник, стрпљив, трпљив, истрајан, упоран…
[12] Блиц, 19.03.2018, 12:54.
[13] „Роундуп“, произведен 70-их година 20. века садржи хемијску супстанцу глифосат, кључни разлог за забринутост докторке Стефани Сенеф, која је истраживала узроке пораста аутизма у свету. Употреба Роундуп-а је ограничена на траве, јер глифосат убија биљке. Међутим, Роундуп се сада регуларно користи и за житарице. Сваки производ који садржи кукурузни сируп, састојак газираних пића, такође има глифосат у себи. Према бројним истраживањима, глифосат исцрпљује амино-киселине тирозин, триптофан и фенилаланин, што може довести до гојења, депресије, аутизма, болести црева и Алцхајмерове и Паркинсонове болести.
Напретком ГМО, биљке попут соје и кукуруза су применом биоинжињеринга, пројектоване да толеришу глифосат, те је његова употреба драматично порасла. Од 2001. до 2007. употреба глифосата је удвостручена, достижући 81 до 84 милиона килограма 2007. године само у Сједињеним Државама.
[14] др Томислав Стевановић, др Радмила Умићевић, др Александар Ивковић, др Владимир Арсенић и др Бојан Грујин су поднели предлог за покретање поступка пред Судом части против др Јоване Стојковић са циљем да је политички омаловаже, наруше јој стручни углед и одузму лиценцу и дозволу за рад.
[15] Paдио је скоро педесет година, као један од пионира, y чувеним Меркеловим лабораторијамa на имунизацији и производњи првих вакцина. Те лабораторије први су изградили нацисти. Bирус сиде, Хилерман je извукао из бубрега мајмуна – oн је творац ове болести! Јавно је признао да је интегрисао у вакцине отрове као живу, алуминијум, алдехид, стране АДН структуре... али чак и делове SV40 вируса који узрокује рак. SV40 je научно доказани окидач туморa! У вакцинe против полиомијелитиса за руско тржиште уграђиваo је тај канцерогени вирус.
[16] Видети: https://srbin.info/2019/02/15/podrska-dr-jovani-stojkovic-iz-francuske-romain-k-gerardi/
[17] FoNet/Danas Online,15. februara 2018, 13.19. Измењено: 13.28.
[18] Вакцинација није обавезна у Великој Британији, Немачкој, Швајцарској, Холандији, Норвешкој, Данској, Луксембургу, Ирској, Шведској, Италији, итд., а обавезна је (да ли случајно?) у Босни и Херцеговини, Црној Гори, Македонији, Бугарској, Хрватској, Чешкој, Словачкој, Пољској и другим бившим социјалистичким земљама. Видети: Др Владимир Димитријевић – Објављено у „Печату“ 27. октобра 2017. Занимљиво је да „прав(ед)ни“ систем Србије није позвао др Димитријевића на разговор, иако је његова анализа вакцинисања најдубља и најсадржајнија. Естрадне личности су изнеле лични став, најчешће недовољно заснован на научно проверљивим информацијама, али се више од њих и не очекује. Аргументација система треба да буде толико јасна и научно заснована да је не може угрозити било које лично размишљање, чак и код примитивних људи. Међутим, то није случај.
[19] Видети: http://rs.fondsk.ru/article.php?id=2171
[20] Ово упозорење пренели су сви online листови и портали у балканским земљама. Видети: http://www.vaseljenska.com/vesti/vise-od-30-miliona-ljudi-ce-umreti-ce-za-sest-meseci/
[21] Тада је одлуке доносио најчешће Џон Дејвидсон Рокфелер (1839–1937). Рокфелери су били оснивачи банака, оснивачи бројних средстава јавног информисања, експлоататори рудника и људи, иницијатори вакцинисања људи, индустријски бизнисмени и магнати, произвођачи оловних адитива, власници „Џенерал моторса“, оснивачи медицинских школа, „филантропи“.
[22] Сазнајте како вакцинама шире заразе и животињске вирусе.
Видети: https://www.google.com/search?q=aajonus+vonderplanitz+viruses
[23] Из Извештаја Савета безбедности Русије. Видети: „Правда“, 26. април 2018. Неко ће закључити да се у анализи односа према вакцинама нуди решење. Не! Циљ је да се о таквим темама, које нису значајне само за садашњу популацију, мисли разложно, без пристрасности, у име Љубави и Истине, ради слободе, а да исход буде одбацивање мамонизма, ради извесније, боље будућности за људски род.

 

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 684 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd