while thoughts create the cosmosWhile Thoughts Create the Cosmos

The first author’s book in the part of the oeuvre on the power of thoughts. What thoughts can influence and what can have impact on them. Energy and thought in networking of people. New scientific paradigm, that will soon change all sciences.


Наручивање

Књиге се могу наручити директно код аутора или преко следећих интернет књижара:

или купити у следећим књижарама:

  • „Плави круг“, Београд, Мајке Јевросиме 2 (код РТС на углу Таковске), 063/422273
  • „Прозор“, Краљево, Хајдук Вељкова 24, +381 36 236 347, 064/3593085

Мишљења читалаца

„Још један брилијантан допринос за одбрану истине и менталног здравља уснулог народа, који посрће из летаргичне крајности до еуфорично-ирационалних приказа својих фрустрација задобијених кроз монструозни, злочиначки, денацификациони процес «демократске транзиције». Још један величанствен допринос правог српског војног интелектуалног витеза у једном можда и последњем судбоносном невидљивом рату за опстанак народа."

др Добросав Ђелошевић


„Драги пријатељу, управо сам јутрос са колегама коментарисао твоје књиге и цртао сам те речима. Сви твоји аналитички текстови су ризница истине и надахнуће за наш уснули народ. Хвала Богу да постојиш."

др Добросав Ђелошевић


„Хвала је само реч. Догађаји иду својим током, ал' случајности не постоје. Наступа Ваше време – будите храбри, као што сте од Бога дати."

Јасна Костић


„Ти драги Светозаре ради духовно, а Космос ће одлучити када, где и како ће се то остварити према космолошким законима Ума!"

Проф. др Велимир Абрамовић


„Цењени господине професоре, у једном недавном, врло емоционално-стресном тренутку, који је резултирао и енормним крвним притиском, сетила сам се неке од ваших емисија на интернету, као и елемената из књиге Моћ подсвести, које сам врло успешно раније применила у животу. И помогло је, тада.

Сада сам напредовала. Пратећи вас, морам да кажем да сте стекли још једног великог поштоваоца. Као предавач сте изванредно ненаметљиво-убедљиви, сталожени и сасвим јасни. Сјајно, заиста. Ваша молитва за самоисцељење ми је неизмерно помогла, терапија је у току, а резултати су изванредни."

Доц др Оливера Стојановић, дипл. математичар, Мр. Сц. демографије и PhD медицинске информатике


Проф. др Светозар Радишић ме (и са мојих 70 година) сваком својом речју (у својим писаним делима, предавањима, гостовањима, интервјуима и разговорима) својим начином изражавања, појавом и држањем, својим темама и обрадом тих тема, својом једноставношћу и достојанственошћу, својом свестраношћу и својим личним примером у сваком овде и не написаном појму, поучио и поучава ме врлинама, љубави, истини и истинољубивости, души, поштовању себе лично и свих и свега око себе, мишљењу - свестраном, узрочно-последичном и мишљењу до краја - и шта су то мисли, која енергија је у мислима и шта та енергија све може да постигне, и васпитава ме да и ја учиним бар делић онога што је он лично учинио, што чини и што ће чинити докле год буде жив. Осећам у души својој да је то професорово животно опредељење. Мислим да сам у праву.

 

Бескрајно сам срећна што сам наишла на оваквог учитеља и просветитеља. Ценим ја и остале ауторе професоровог кова, али је мени проф. др Светозар Радишић посебно у мом срцу и у мојој души.

Свом драгом и цењеном професору желим успех и срећу и изнад свега добро здравље."

 

Nathalie Ekert, HU-5000 Szolnok/Солнок, 11. новембар 2018.


„Професор Радишић, несебично и на свакоме разумљив начин, дели своје неисцрпно знање из области вештине и метода ратовања, војних доктрина, геополитике, историје, магије, душе, духа, психе, мисли, исцељења душе и тела, природе бога и космоса итд. и доказује колико је све то међусобно повезано. Свака његова књига, чланак, аудио и видео-запис је злата вредан, за сваког ко стреми ка духовном испуњењу и трага за целовитом сликом и правим истинама света који нас окружује."

Жарко Петровић


Актуелне посете

Ко је на мрежи: 906 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is a Joomla Security extension!