Срећна вам 2021. година!

 

Sreca

Понављам се, али не дословно. Никад нисам волео преписиваче, а посебно оне који су ми се у честиткама обраћали туђим речима, фразама, сличицама и игрицама. Зато сваке године шаљем честитку коју сам сам осмислио, са истински искреним жељама да се, ипак, нешто промени на боље у будућем времену.

 

 

 

 2020. година је иза нас

Ми смо као букет од 10.908 цветова. Шаљем вам 10.907 пољубаца и 10.907 загрљаја без вируса Ковид 19. Ако некад будете тужни сетите се да сте у загрљају и да имате некога који вам преноси снагу да истрајете.


Истрајавам у веровању да се људи на нашој драгој Мајци Земљи убрзано освешћују и да сте ви, ваше жеље, ваша пажња, ваша воља, ваша вера, ваше позитивне мисли, ваше пробране, племените речи и деловање, доказ да нескривени оптимизам није моја пуста жеља. У години која следи треба да докажемо да смо свесни моћи своје слободне воље. Годину после ње морамо дочекати физички, енергијски, душевно и духовно снажнији, јер знамо колико су нам мисли моћне.


Поводом данашњег празника (интернационалне Нове 2021. године) и предстојећих празника (србског Божића, србско-хришћанске Нове године 2021. и старосрбске 7529. Нове године), желим свима који уђу на ову страницу, испуњење свих жеља заснованих на Љубави, Истини, Доброти, Лепоти и Слободи, уз огромну и непресушну вољу у борби за лепше и напредније сутра. Морамо истрајати следећих неколико година док се ова пошаст не савлада.


Желим свим пријатељима савршено поверење засновано на истинској љубави и бескрајну веру и жудњу, из којих настаје Слобода. Желим вам да стекнете знање и способност у остваривању благотворних, божанствених наума (на којима се заснива богатство и срећа људи). Желим да на животном путу усправљања и довршавања досегнете беспрекорност, те да отворите своју душу за племенитост.


Нека вам Анђели из света апсолутне истине донесу осећај да сте заувек заштићени. Нека вам давање из љубави изнедри осећај богаћења. Желим вам да осетите трептаје самилости и дарежљивости. Нека вас Духови облика науче како да видите и чујете музичку хармонију, која вас окружује. Нека вас Динамиси воде за руку кроз животна искушења, а Херувими испуне мудрошћу. Нека вас Серафими одведу у прелепа пространства, која још не слутите. Нека се у Новој години за још један велики корак приближимо Новом златном добу.


Желим вам свима, остваривање снова на јави и дане препуне благости, радости, топлине и осмеха.


Нека вас срећа свуда прати! Нека вас воле омиљене особе, баш као што доброта и стрпљивост воле Љубав!
Здрави били! У добру се налазили! Срећа вам певала! Нека вам 2021. година буде боља од свих претходних!

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 134 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is a Joomla Security extension!