Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Орвелов Ковид 19

Kovid 19Извод из књиге Магичност мисли (друго, допуњено издање)

После вишемесечне владавине светом једне недовршене „струке“, по налогу компромитоване Светске здравствене организације и Била Гејтса, посебно након незаснованих процена да ће будућност бити још опаснија и са новим, смртоноснијим вирусима, није важно да ли је пандемија Ковида 19 изазвана природним или вештачким вирусом. Лекари иначе припадају недовршеној науци, јер недовољно знају био-хемијске процесе у организму, а скоро ништа о животној енергији, кундалини енергији, души и духу. Све подсећа на Орвелове прогнозе, успех „испирача мозгова“ из Института „Тејвисток“, план „Ноема“ и пројекат „Златна милијарда“. Опште ишчуђавање је само још један доказ непросвећености универзалног човека. Језуитско-вавилонска елита успела је да створи руљу, коју ће увести у нови, нанотехнолошки, 5Г робовласнички поредак. Све је написано давно.

Такозвана пандемија изазвана вирусом по имену „Ковид 19“, током 2020. године, веома је занимљива у вези са поштовањем космичких, односно природних закона и утицајем енергија на људски, суштински енергијски организам.

Чинило се да се Светска здравствена организација са својим докторима из области вирусологије, епидемиологије, имунологије и инфектологије грчевито, храбро, бескомпромисно и безобзирно борила за животе људи, тражећи у најкраћем могућем року одговарајуће лекове и вакцине. Чинили су то као да су богомдани спасиоци, самозвано, осорно, без поштовања других струка. Борба са Ковидом 19 догађала се у време када је класична медицина по рејтингу падала из године у годину и стигла на четврто место, после Кинеске медицине, хомеопатије и лечања биљем, те када су углед лекара и стање болница били истински проблематични.[1]

Основни утисак је, да су се удаљили од природе, јер су заборавили да су за све поремећаје у организму пресудне умна енергија и информација. Зато су своје лекове и вакцине ставили испред исцељивања енергијама. Заборавили су све оне који се налазе испред њих у различитим наукама. Требало је, на пример, да упореде постојеће податке о фреквентним опсезима, али они су изван њихове врсте знања. Да је неко из њихове струке то учинио, било би јасно шта све утиче на жива бића „у свету вибрација“, а све у свемиру је енергија, све осцилује, све има одређену фреквенцију животног ритма.

Ради уништавања неприродних бактерија и вируса у људском телу, произведени су, много године раније, уређаји који раде и у фреквентном опсегу микроорганизама.[2] Међу њима су најпознатији резонантни емитери MultiZapper 2000, Super Deluxe 2004 Zapper и Ultimate Zapper. Уосталом, др Бранислав Несторовић је у неколико наврата, у ТВ емисијама (на пример na TV b92 i Happy TV), рекао да Ковид 19 има фреквенцију 44 херца и да Руси имају најбоље уређаје којима је могуће резонанцом уништити вирус, а проф. др Душан Дунђер се јавно жалио, да „Институт за јавно здравље Србије Др Милан Јовановић Батут“ није хтео да прихвати помоћ Русије, која је понудила два генератора за исцељивање од тог опасног, наводно непредвидљивог вируса.[3]

„Струка“ у Србији, а изгледа свуда у свету, заборавила је где живи. Наведени „стручњаци“, који носе рукавице и маске јер им је препоручено из СЗО и тврде да ништа не знају о владајућем вирусу, а знају да ће се поново појавити, понашају се као да живе у идеалном свету. Као да не знају да су политичари већином психопате, као да су сви министри најбољи кадрови у својој професији, као да светом не владају пљачкаши и сатанисти, као да не знају шта је мамонизам, као да Бил Гејтс не заступа концепт еугенике, а бивша директорка ММФ Кристин Лагард није рекла да стари људи предуго живе и то негативно утиче на економију. Да ли заиста ови лекари што се сваки дан сликају у медијимо све то не знају? У ствари, показују да не знају ни своју струку, а да су прави системци, који не мисле својим мозгом, већ мозгом претпостављених. Направили су безброј грешака за које ће по свему судећи одговарати по космичким, природним и Божјим принципима и законима, иако не знају за Бога, нити за те законе. Вируси нису толико опасни, колико су опасни глумци који глуме „струку“ – једнодимензионални, неуки недовршени системци.

 

Напомене:

[1] Према извештајима Светске здравствене организације, према успешности у лечењу на првом месту је кинеска медицина, на другом хомеопатија, на трећем – лечење биљем, а тек на четвртом конвенционална медицина. Видети: Piter Čapel, Emocionalno lečenje homeopatijom, стр. 12.
[2] Вируси, бактерије, црви и микроорганизми вибрирају у опсегу од 77 до 900 kHz (гљивице вибрирају у циклусима од 70 до 300 kHz; бактерије и вируси вибрирају у опсегу од 300 до 500 kHz; брадавице вибрирају на фреквенцији од 400 до 430 kHz; пантљичара – од 420 до 450 kHz; микроорганизми – од 640 до 850 kHz; гриње и паразити – од 700 до 900 kHz, па и до 2.000 kHz).
[3] Видети:

 

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 285 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is a Joomla Security extension!